1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

Telekom România va păstra canale Pro TV în grila sa de programe

Telekom Romania a anunţa ca Telekom şi NextGen vor continuă să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie.

01 mar, 2019 | ECONOMICA.net

"În cadrul discuţiilor, Telekom România a explorat toate opţiunile de a păstra canalele TV în grilă", se arată într-un anunţ al operatorului.

Pe 22 februarie, ProTV anunţa pe platformele sale online că, în data de 28 februarie contractele de retransmisie cu Telekom România Communications S.A. și NextGen Communications SRL vor expira. La acea dată părţile implicate nu aveau nicio înţelegere pentru continuarea contractelor, astfel încât postul de televiziune avertiza că programele PRO TV ar putea să nu mai fie disponibile în rețelele Telekom şi NextGen.

Telekom a reacţionat o zi mai târziu într-o scrisoare deschisă adresată clienţilor şi către Consiliul Național al Audiovizualului. Telekom a transmis că tactica rulării de mesaje pe "scroll", folosită de canalele de ştiri pentru anunţuri importante sau de criză, "a fost de natură să ne şocheze atât pe noi, cât şi opinia publică, punând într-o situaţie deosebit de delicată grupul Telekom Romania, care s-a văzut nevoit să riposteze, în mod civilizat şi moderat, cu o informare asupra situaţiei".

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO