1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Teleorman: Prima femeie-prefect din judeţ, Daniela Carmen Dan, a fost instalată oficial

Noul prefect al judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, a fost instalat oficial duminică în funcţie în cadrul unei ceremonii la care a participat şi viceprim-ministrul Liviu Dragnea, Ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

16 mar, 2014 | Agerpres

Acesta a prezentat Hotărârile de Guvern care au condus la schimbarea de la vârful Instituţiei Prefectului Judeţului Teleorman, după care noul prefect a depus jurământul.

Carmen Daniela Dan este prima femeie-prefect din istoria judeţului din sudul ţării, înainte îndeplinind funcţia publică de subprefect. De profesie jurist, noul prefect a lucrat la Serviciul juridic al Consiliului Judeţean Teleorman, apoi a fost numit în 2010 directorul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Teleorman, subprefect fiind din vara anului 2012.

Liviu Dragnea i-a solicitat noului prefect să fie un sprijin real pentru primari şi Consiliul Judeţean Teleorman, în verificarea legalităţii actelor administrative şi 'să nu devină un instrument de coerciţie, de şantaj, care să blocheze activitatea administraţiei publice (...)'. '2014 este un an greu, plin de evenimente, pentru că se vor organiza la 25 mai alegeri europarlamentare, plus cele parţiale, şi apoi în noiembrie, prezidenţialele. Vă cer să fiţi un factor de echilibru, să aveţi grijă cum colaboraţi cu toate instituţiile cu atribuţii specifice din judeţ, astfel încât scrutinul să se desfăşoare în condiţii legale, corecte, pentru toţi competitorii', a afirmat viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO