1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Imobiliare

Telus International va angaja 100 de persoane lunar în 2019 și a mai închiriat 1.200 mp în AFI Park

Pentru a susține ritmul intens de angajări planificat pentru acest an în București, Telus International și-a extins spațiul de birouri cu încă 1.200 de metri pătrați, pe lângă cei 8.800 de metri pătrați pe care îi ocupa deja în AFI Park. Compania a anunţat că va angaja încă cel puţin 100 de oameni lunar în 2019 şi deocamdată are 1.500 de angajaţi în Bucureşti şi Craiova.

11 iul, 2019 | ECONOMICA.net

„Credem că România este noul Sillicon Valley al Europei în ceea ce privește domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajați care lucrează în această industrie aflată în expansiune, reputația dobândită de destinație atractivă de outsourcing este în creștere. Dorim să valorificăm potenţialul pe care îl oferă România, astfel că ne continuăm dezvoltarea în 2019, atrăgând cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piața muncii. Tocmai de aceea, ne asigurăm că echipa noastră beneficiază de cele mai bune condiţii, inclusiv de o locaţie modernă, uşor accesibilă, cu multiple facilităţi şi spaţii de birouri amenajate prietenos", spune Grégoire Vigroux, co-fondator & vicepreședinte Business Development, Telus International.

Compania și-a mutat birourile în AFI Park 3 în 2015 și s-a extins în AFI 4 & 5 în anul 2017. Compania ocupă în prezent aproape 11.000 metri pătrați de birouri, în total, în Bucureşti şi Craiova și a ajuns la un total de 1.500 de angajați în ambele orașe.

Nevoia de extindere vine în contextul în care compania şi-a planificat creşterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe lună în perioada ianuarie - iunie 2019.

În acest sens, Telus International desfăşoară campania de recrutare „Make your own success story”, care se adresează persoanelor fluente într-o varietate de limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, rusă, portugheză, ebraică, poloneză, daneză și olandeză).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO