1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Teodorovici: Remanierea se decide în CEx, în funcţie de evaluarea doamnei premier. Eu sunt preocupat să îmi fac treaba mea

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminică seara că o eventuală remaniere a sa se va decide în Comitetul Executiv (CEx) în urma evaluării primului ministru, subliniind că el este preocupat doar să îşi facă treaba, "şi că e weekend, şi că e noapte, şi că e zi, indiferent de o evaluare sau de alta".

29 oct, 2018 | Agerpres

"Asta decide CEx-ul, în funcţie de evaluarea doamnei premier. Evaluarea este deja încheiată. Sunt toate măsurile pe care le cuprinde programul de guvernare aferente unui minister sau altul, uneori sunt măsuri la care sunt mai multe ministere angrenate, se discută cu fiecare ministru în parte, discutăm acolo unde mai e nevoie de timp, pentru a aduce anumite argumente care sunt pertinente şi pentru care o măsura nu s-a făcut la timp. Noi, oricum, avem măsuri până la final de an, dar am discutat şi despre stadiul acestora, că vorbim de Fondul Suveran, că vorbim de Banca de Dezvoltare, fiecare din măsurile asumate în programul de guvernare, pentru că atunci când eşti numit ministru indiferent pe ce portofoliu, îţi asumi toate măsurile înscrise în program", a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

Întrebat ce îi spune flerul său despre o eventuală remaniere, ministrul Finanţelor a menţionat că el este preocupat doar să-şi facă treaba.

"După mulţi ani de zile, eu fiind poate cel mai vechi dintre colegii mei în administraţie, privesc un pic altfel lucrurile. Eu sunt preocupat să îmi fac treaba mea, şi că e weekend, şi că e noapte, şi că e zi, indiferent de o evaluare sau de alta. Sunt obligat să vin să discut cu doamna prim-ministru despre fiecare măsură cum am spus şi acolo unde am argumente pertinente, le prezint, iar decizia îi aparţine primului ministru", a adăugat şeful de la Finanţe.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat pe 24 octombrie, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că va exista o remaniere guvernamentală, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea.

"O remaniere va exista. Luni termin evaluarea", a precizat ea, la Palatul Parlamentului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO