1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Ţepele de Black Friday. Produse care sunt mai scumpe la reducere, azi, decât în magazinele care nu au Black Friday UPDATED

Unele produse sunt mai scumpe astăzi, la unele magazine care folosesc platforma celui mai mare magazine online din România, eMag.ro, de Black Friday, decât la alte magazine care nu au anunţat astfel de oferte. Ce spune eMag.

18 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Parfumurile sunt a doua cea mai vândută categorie de produse din magazinul online eMag.ro. La ora 10.10, se vânduseră 9.878 de parfumuri, potrivit datelor magazinului online. Totuşi, înainte de cumpăra unele parfumuri, nu ar strica să vă uitaţi în altă parte, pentru că este posibil ca la alte magazine, care nu au reduceri de Black Friday, să le găsiţi mai ieftine.

La o căutare sumară, iată câteva parfumuri care, cu tot cu reducerea de Black Friday, sunt mai scumpe la eMag decât în altă parte.

Parfum Dolce&Gabbana The One for Man Pe platforma eMag, preţul este de 232 de lei, redus cu 20%, de la 290 de lei. 

Însă, în magazinul online specializat aoro.ro, acelaşi parfum costă însă doar 200 de lei, fără să apară ca fiind la reducere.

 

Parfum Dona Karan Be Delicious 100 ml. Pe platforma eMag, preţul este de 209 lei, redus de la 259 de lei

Însă, în magazinul online aoro.ro, care nu are oferte de Black Friday, acelaşi parfum costă doar 149 de lei.

 

Apa de Toaleta Dolce & Gabbana Light Blue, Femei, 100ml. La magazinul care îl vinde pe platforma eMag, preţul este de 229 de lei, redus cu 20%, de la 289 de lei.

La acelaşi magazin specializat, aoro.ro, preţul este de 126 de lei. Este adevărat că produsul apare ca fiind la promoţie.

La eMag, parfumurile de mai sus sunt vândute prin sistemul eMag Marketplace.

UPDATE 13.25 Poziţia eMag

După publicarea acestor informaţii, oficialii eMag au explicat că parfumurile sunt vândute nu de eMag, ci de magazinele partenere care folosesc platforma eMag. Mai mult, oficialii companiei au spus că parfumurile la care am făcut referire nu sunt în categoria ofertelor Black Friday.

Precizăm că, pe site-ul eMag, fiecare dintre categoriile de produse din pagina cu oferte de Black Friday conţine, la sfârşit, un buton pe care scrie "Vezi aici mai multe promoţii", iar utilizatorul intră pe o pagină nouă cu produse, fără să fie avertizat că acolo nu mai sunt reduceri de Black Friday.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO