1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Termoenergetica va emite facturi mai mici pentru luna iulie locuitorilor din sectoarele 2 și 3 cărora le-a furnizat defectuos apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat prin intermediul unui comunicat că va acorda scăderi la facturile din luna iulie pentru locuitorii din în zonele din sectoarele 2 şi 3, care au fost afectați de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

01 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Diminuările vor fi cuprinse între 16% şi 24% şi vor fi calculate în funcție de perioada și orele de nefuncționare, pentru toate zonele afectate din cele două sectoare. În prezent, a fost reluată furnizarea apei calde, la parametrii normali, se menționează în comunicat.

Termoenergetică precizează că pe toată perioada efectuării reviziei la CET Sud (care aparține Elcen, compania deținută de Ministerul Economiei) alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu. Potrivit companiei municipale, sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării, după dispariția CET Titan (aparțînând Ministerului Economiei) în anul 2012.

Dacă există situații punctuale unde apă caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparații la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem, se mai precizează în comunicatul Termoenergetica. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO