1EUR = 4.8429 RON | Bucureşti 31 º

Economie

TEST Primul contact cu Dacia Duster facelift

AutoReport.ro a fost prin frumoasa regiune Provence pentru a testa Duster facelift. Noul model a primit o înfăţişare mai atrăgătoare, gama de motoare este acum mai eficientă şi interiorul este profund modificat.

03 noi, 2013 | ECONOMICA.net

 Duster are acum un preţ mai mic decât al versiunii anterioare, fiind disponibil începând de la 10.900 euro, TVA inclus. De acelasi autor Ford Transit Connect - mai mult decât o utilitară Academia de Fotbal Gheorghe Hagi are autocar nou Renault Trucks a prezentat în România gama reînnoită. Lansat în 2010, Dacia Duster a reuşit să convingă până acum peste 450.000 de clienţi de calităţile sale.

Hotărâtă să continue pe aceeaşi cale, Dacia propune acum Noul Duster, care completează o gamă în care şi-au făcut apariţia, în ultimul an şi jumătate, nu mai puţin de şapte alte modele. Noua Dacia Duster adoptă o parte frontală complet redesenată şi îşi afirmă stilul robust. Calandrul, cu un design inedit, include o nouă grilă a radiatorului şi blocuri optice redesenate, care integrează lumini de zi. Interiorul a fost şi el înnoit, beneficiind de o nouă planşă de bord şi de scaune reproiectate.

A fost schimbat şi locul destinat comenzilor geamurilor electrice. Noua Dacia Duster propune mai multe echipamente: sistem de control al traiectoriei (ESP) şi 4 airbag-uri în serie, sistem MEDIA NAV, limitator-regulator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele. Noua Dacia Duster beneficiază în premieră de o motorizare TCe, în varianta de 125 CP. Acest nou motor se caracterizează printr-un consum redus, de numai 6,3 litri la 100 de kilometri. Pentru cei care preferă motoarele diesel este disponibil propulsorul 1.5 dCi, în două variante de putere, de 90 şi 110 CP, care oferă reprize şi acceleraţii energice.

 

Restul testului, pe Adevarul.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO