Tichetele electronice de masă emise de Up România, acceptate în reţelele Kaufland şi Lidl

Tichetele de masă electronice emise de Up Romania pot fi folosite începând de luni, 1 august, la cumpărături în reţelele Lidl România şi Kaufland România, compania Up România având în acest moment parteneriate cu toţi marii retaileri. 
Economica.net - lun, 01 aug. 2016, 12:02
Tichetele electronice de masă emise de Up România, acceptate în reţelele Kaufland şi Lidl

Acceptarea tichetelor de masă în magazinele Lidl România şi Kaufland România le permite utilizatorilor de tichete de masă electronice să aibă parte de o experienţă mai plăcută la cumpărături, datorită sistemului de plată contactless, care facilitează plata rapidă. În prezent, peste 50% din totalul tranzacţiilor cu cardurile electronice de masă sunt de tipul contactless.

‘Kaufland România şi Lidl România sunt partenerii noştri importanţi, colaborarea cu ei derulându-se cu succes de 11 ani şi, respectiv, 5 ani. Pasul pe care îl facem acum în domeniul tichetelor de masă electronice adaugă valoare serviciilor oferite clienţilor noştri. Ne bucurăm că plata prin aceste instrumente moderne este de acum posibilă pentru deţinătorii de tichete de masă electronice în toate marile magazine din România. Suntem optimişti în privinţa evoluţiei acestui segment, care credem că va creşte, pe măsura apetitului românilor pentru inovaţie’, a declarat Elena Pap, directorul general al Up Romania.

Tichetele de masă pe suport de hârtie Cheque Dejeuner, emise de Up Romania, pot fi folosite în continuare în toate marile magazine, în paralel cu cele electronice.

Avantajele folosirii tichetelor de masă electronice sunt multiple, partenerii comercianţi ai Up Romania putând afla, prin simpla accesare a platformei Cheque Online, informaţii complexe despre situaţia plăţilor, soldul disponibil şi istoricul facturilor. În acelaşi timp, Cheque Online este util managerilor care pot extrage de aici informatii precum media de rambursare pentru tichetul de masă electronic, media tranzacţiilor pe puncte de lucru, numărul de utilizatori într-o anumită perioadă etc.

Posesorul cardului este informat prin SMS în legătură cu toate tranzacţiile aferente acestui instrument de plată şi îşi poate consulta soldul, istoricul tranzacţiilor sau date despre cardul său prin intermediul aplicaţiei mobile sau al platformei online. Tichetele electronice de masă au pentru angajatori aceleaşi facilităţi fiscale ca şi cele pe suport de hârtie. 

Tichetele electronice de masă au pentru angajatori aceleaşi facilităţi fiscale ca cele pe suport de hârtie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic decât aceeaşi sumă acordată salariaţilor sub forma de numerar.

Up Romania are o reţea generoasă de parteneri care acceptă plata cu tichetul de masă electronic, din care fac parte, printre alţii: Auchan, Carrefour, Cora, Real, Mega Image, Penny XXL, Profi, KFC, Pizza Hut etc.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...