1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

Timiş: Vaporaşele şi-au reluat activitatea de agrement înainte de Paşti

Cele şapte vaporete din Timişoara şi-au reluat activitatea de agrement pe Canalul Bega, înainte de Paşti, ce va continua pe tot parcursul anului, în scop turistic, plimbările fiind întârziate cu două săptămâni din cauza unui campionat naţional de canotaj.

14 apr, 2017 | ECONOMICA.net

Cu toate că primarul Nicolae Robu voia ca aceste curse de promenadă să fie gratuite, municipalitatea a decis să introducă un tarif simbolic, de un leu, indiferent de distanţa parcursă.

''Pentru transportul naval în comun pe Bega mai trebuie îndeplinite câteva condiţii care nu depind de municipalitate, ci de Administraţia Bazinală Apă Banat'', spunea recent primarul Timişoarei.

Totodată, Regia de Transport în comun Timişoara (RATT) a anunţat că în noaptea de Înviere se va prelungi programul de activitate pe unele dintre linii, pentru a le asigura timişorenilor transportul spre casă, de la biserici.

În acest program vor intra liniile de tramvai 2, 7 şi 8 tramvaie, troleibuzele 14, 15, 16, autobuzul 33 şi expresul E7. Acestea vor circula până la ora 3.30, cu staţionare la capete de traseu între ora 00.00 şi 01.30 în timpul slujbei religioase de Înviere, potrivit unui comunicat al RATT remis, vineri, AGERPRES.

În perioada sărbătorilor pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, în data de 15 aprilie 2017 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18.57, iar duminică, 16 aprilie, autobuzul 33 barat nu va circula.

În a doua zi de Paşte, pe 17 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de duminică.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO