1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

News

Timişoara a intrat în scenariul roșu. Elevii vor participa la lecții exclusiv online începând de luni

Unitățile de învățământ din Timişoara şi alte 13 localităţi din judeţ, în care s-a instituit scenariul roşu COVID, își vor suspenda activitatea de predare cu participarea elevilor, iar începând de luni lecțiile se vor desfășura exclusiv online, informează Instituția Prefectului Județului Timiș prin intermediul unui comunicat postat pe pagina sa de Facebook.

23 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Indicele ratei de infectare din oraș a depășit 3 la mie.

Această decizie a fost luată de Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care a fost convocat de prefectul  Liliana Oneţ, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

"Având în vedere situaţia ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Timiş şi în urmă analizei situaţiei existente la nivelul instituţiilor de învăţământ, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a emis o Hotărâre în baza căreia:


Art. 1 Se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă, cursurile desfăşurându-se online (scenariul roşu) în toate unităţile de învăţământ din unităţile administrativ-teritoriale care au depăşit rată de infectare de 3 la mia de locuitori. Acestea UAT-uri sunt: Timișoara 3,39, Buziaș 4,31, Sânnicolau Mare 3,42, Dudeștii Noi 4,07, Dumbrăvița 4,59, Foeni 5,70, Găvojdia 3,41, Ghiroda 4,38, Giroc 4,86, Jebel  5,47, Pesac 7,31, Pișchia 3,30, Săcălaz 3,86, Sânandrei 4,40.
La acestea se adăugă UAT-rile pentru care a fost luată decizia similară în precedentele Comitete Județene pentru Situații de Urgență și nu s-a împlinit termenul de 14 zile de aplicare a lor.

Art. 2. Prevederile prezenței Hotărâri se aplică începând cu data de 26 octombrie 2020", se specifică în comunicat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO