TNI:Peste 24.000 de oferte pentru locuinţe şi case de vacanţă, cu preţuri între 28.000 şi 2,5 milioane euro

Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe şi case de vacanţă, cu preţuri între 28.000 de euro şi 2,5 milioane euro vor fi prezentate în cadrul Târgului Naţional Imobiliar care se desfăşoară în perioada 28-30 septembrie în Capitală, la Palatul Parlamentului.
Economica.net - vin, 28 sept. 2018, 11:10
TNI:Peste 24.000 de oferte pentru locuinţe şi case de vacanţă, cu preţuri între 28.000 şi 2,5 milioane euro

TNI reuneşte reprezentanţii a 130 de companii care au pregătit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe şi case de vacanţă din Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Braşov, Târgu Mureş, dar şi din Spania.

Preţul minim pentru o locuinţă în cadrul târgului este de 28.000 euro pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, iar cel maxim este de 2,5 milioane euro pentru o vilă de lux, dotată cu piscină şi SPA situată în zona staţiunii Marbella din Spania.

Dacă ne referim la Bucureşti, preţurile pentru locuinţele noi pornesc de la 29.500 euro+TVA 5% pentru o garsonieră de 30 mp din zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence, şi ajung până la 505.530 euro + TVA pentru un penthouse cu 5 camere situat în zona Floreasca, în ansamblul Laguna Residence.

Portofoliul ediţiei târgului imobiliar cuprinde oferte pentru toate bugetele – locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, construcţii în stil canadian, apartamente lângă campusuri universitare, locuinţe medium şi de lux în zona centrală şi de nord a Capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanţă la munte şi la mare, oportunităţi de investiţii în Bucureşti şi în provincie.

Evenimentul este dedicat atât persoanelor interesate să achiziţioneze o proprietate la cheie, cât şi acelora ce au deja un teren şi doresc să contracteze un constructor cu experienţă, capabil să le realizeze casa dorită. Spre exemplu, o casă cu suprafaţa de 80 mp construită la comandă, pe terenul clientului, are preţul de 28.800 euro la cheie, dacă este realizată pe stil canadian (pe structură de lemn), iar acelaşi model de casă costă 38.000 euro la cheie, dacă se realizează din cărămidă.

„Cel mai bun moment pentru cumpărarea de proprietăţi imobiliare este în cadrul TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliară prezentă în cadrul expoziţiei este una record, iar fiecare companie prezentă la TNI a pregătit oferte speciale, pentru a face faţă concurenţei directe. Vizitatorii vor avea parte de foarte multe avantaje – reduceri de preţuri, bonusuri, premii, discounturi, tombole şi oferte speciale pe durata celor 3 zile de târg. Printre premiile oferite se numără un week-end la Braşov ce include o plimbare deasupra oraşului cu un elicopter privat şi un apartament de 62.000 euro ce poate fi câştigat la un concurs organizat de Cartierul Solar!”, spune Cristina Bercea, PR Manager Târgul Naţional Imobiliar.

Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor şi a facilita tranzacţiile imobiliare, târgul din acest weekend cuprinde şi soluţii financiare oferite de instituţii financiar-bancare. Vizitatorii TNI primesc consultanţă financiară gratuită în vederea obţinerii de credite avantajoase de la reprezentanţii: BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank şi Libra InternetBank.

Persoanele ce doresc să achiziţioneze locuinţe eficiente energetic sau să reabiliteze o locuinţă pentru a deveni eficientă economic pot aplica în cadrul TNI pentru un credit ipotecar verde GEFF de la Banca Transilvania şi Unicredit Bank.

În ultimul an s-au intensificat tranzacţiile din segmentul locuinţelor de vacanţă, iar 5.000 dintre cele mai atractive oferte de proprietăţi la mare şi la munte, în ţară şi în Spania se regăsesc în perioada la TNI. Persoanele ce îşi doresc să devină vecini cu marea au de ales din multiple proiecte imobiliare amplasate în cele mai căutate zone de pe litoral. Printre proiectele prezente exclusiv la târgul din acest weekend se numără Sunny Holiday Residence, Wave Residence, Building Ştefan, Casa del Mar, Alezzi Beach Resort şi First Residence.

Amatorii de peisaje montane pot achiziţiona la TNI un apartament de 2 camere din Predeal, zona Cioplea, ce are suprafaţă de 55 mp la preţul de 52.000 euro sau o cabană de 214 mp din Buşteni, zona Golful Regal, ce are un teren de 1.000 mp la costul de 190.000 euro. Dacă ne referim la inima Transilvaniei, în Braşov, preţurile pentru o locuinţă nouă pornesc de la 39.500 euro pentru o garsonieră de 38,7 mp din ansamblul rezidenţial Avantgarden 3.

La standul Imopedia, vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanţă din sudul Spaniei, iar preţurile proprietăţilor cu vedere la Marea Mediterană pornesc de la 184.000 euro+ TVA pentru un apartament cu 2 camere ce are o suprafaţă de 49 mp.

Actualii cumpărători de proprietăţi imobiliare fac parte din generaţia Millennials (Y), iar pentru aceştia contează foarte mult confortul, intimitatea şi accesibilitatea. Pentru că îşi doresc să reducă la minim timpul petrecut în trafic până la birou, dar şi să fie aproape de zonele de recreere, generaţia Y preferă locuinţele din centrul şi nordul capitalei.

În cadrul TNI, vizitatorii pot descoperi o casă solară, 100% electrică, ce asigură un grad ridicat de confort, sănătate şi siguranţă pentru proprietar. Echipamentele casei EFdeN Signature sunt alimentate cu energie electrică, aceasta fiind produsă de 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperişul casei. Funcţiuni precum iluminatul, ventilaţia şi irigaţiile sunt controlate de un sistem de automatizare, permiţând controlul parametrilor de confort prin intermediul unui asistent vocal şi al unei aplicaţii mobile, dezvoltată de membrii echipei. De asemenea, surplusul de energie electrică produsă poate fi înmagazinat în sistemul de stocare al prototipului, dimensionat pentru consumul pe timp de noapte. Această casă este proiectată şi construită de echipa EFdeN pentru a reprezenta România la competiţia internaţională Solar Decathlon Middle East, ce are loc în Dubai în această toamnă.

Programul de vizitare al TNI este vineri şi sâmbătă între orele 10.00 – 19.00, iar duminică, între orele 10.00 – 16.00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei.

Te-ar mai putea interesa și
Banca Mondială a decis să facă publice date confidențiale privind finanțarea piețelor emergente, pentru a crește investițiile în aceste zone
Banca Mondială a decis să facă publice date confidențiale privind finanțarea piețelor emergente, pentru a crește investițiile ...
Grupul Băncii Mondiale a dat joi publicităţii mai multe date confidenţiale cu privire la finanţarea pieţelor emergente, o decizie care potrivit instituţiei financiare poate ajuta la creşterea......
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care ...
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...