1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Toader merge la Bruxelles pentru a discuta cu Timmermans despre legile Justiţiei. Pachetul, adoptat în septembrie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va merge săptămâna viitoare la Bruxelles pentru a discuta cu vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, despre legile privind Justiţia. El a afirmat că pachetul va fi adoptat de Guvern pe 1 septembrie, urmând a fi transmis Parlamentului, scrie News.ro.

20 iul, 2017 | News.ro

"Săptămâna viitoare am stabilit o întrevedere cu domnul vicepreşedinte Timmermans, în care vom discuta în principal liniile directoare, pruncipiile privind pachetul de legi ale justiţiei, privind restructurarea sistemului judiciar, ca apoi să finalizăm pachetul de legi", a spus Toader, în debutul şedinţei de Guvern.

Ministrul a spus că la 1 septembrie acest pachet va putea fi adoptat de Guvern şi apoi transmis Parlamentului, scrie News.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a ”sugerat”, duminică seara, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să prezinte în această vară toate modificările legislative pe care le are în vedere pentru legile justiţiei, astfel încât Parlamentul să poată să înceapă să lucreze, de la 1 septembrie, într-un mod ”serios” pe acestea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO