Toate serviciile funerare pe care ți le pune la dispoziție o firmă profesională de pompe funebre (P)

Ion Dobreanu - lun, 05 dec. 2022, 18:07
Toate serviciile funerare pe care ți le pune la dispoziție o firmă profesională de pompe funebre (P)

Atunci când survine decesul unei persoane dragi, cel mai simplu mod de a trece peste nefericitul eveniment este să colaborezi cu o firmă profesională de pompe funebre care să-ți ofere un pachet complet de servicii funerare adaptat bugetului tău. O astfel de companie este Funerare Besliu, din Brașov, care pune la dispoziția clienților săi 9 tipuri de pachete funerare, cu tarife diferite, adaptate pentru orice buzunar.

Servicii funerare complete oferite de Funerare Besliu clienților săi

Majoritatea pachetelor funerare oferite de Funerare Besliu includ și serviciile unui medic cu drept de liberă practică ce se prezintă la fața locului atunci când este chemat de client pentru a constata decesul rudei sau cunoștinței acestuia. Conform legislației din țara noastră, acest prim pas este absolut esențial în pregătirea trupului unui persoane trecute în neființă pentru ultimul drum și se finalizează prin eliberarea unui Certificat Medical de Constatare a Decesului de către medicul mai devreme pomenit.

Un al doilea serviciu pe care îl includ cele mai multe din pachetele de servicii funerare oferite de Funerare Besliu constă în îmbălsămare. Aceasta presupune un procedeu medical al cărui scop este de a prezerva trupul persoanei decedate până în momentul înhumării sau incinerării acesteia. Îmbălsămarea este importantă și pentru faptul că la finalul ei se eliberează Certificatul de Îmbălsămare – un act esențial pentru transportul persoanei decedate la capelă sau atunci când tranzitează una sau mai multe țări, în cazul în care decesul a avut loc în străinătate și este necesară repatrierea trupului adormit.

Funerare Besliu oferă clienților săi și servicii complete de toaletare și împachetare. Acestea se pot realiza ori la domiciliul clientului, ori în altă locație indicată de acesta, cu condiția respectării normelor de igienă. Pentru îmbrăcarea persoanei decedate se folosesc haine puse la dispoziție de către familie sau haine achiziționate de firma de pompe funebre, în funcție de dorințele clientului.

Închirierea catafalcului face și ea parte din gama de servicii funerare oferite de Funerare Besliu. Catafalcul reprezintă un postament înalt, cu suport de lumânări la ambele capete, pe care se așează sicriul în capelă. Serviciul de închiriere al acestui postament permite utilizarea acestuia timp de 72 de ore.

Alte servicii foarte importante oferite de Funerare Besliu sunt manipularea și transportul sicriului. Trebuie să menționăm faptul că sicriul nu poate fi transportat decât folosind mașini autorizate, care respectă standardele Uniunii Europene, și din acest motiv el trebuie efectuat de către o firmă specializată.

Colaborarea cu Funerare Besliu poate continua și după încheierea ceremoniei funerare. În religia ortodoxă, se pune mult accent pe rugăciunea celor vii pentru rudele și cunoștințele trecute în neființă și de aceea se organizează la date fixe, după moarte, mai multe parastase și pomeni. În contextul societății actuale și cu puținul timp de care fiecare dintre noi dispune în ziua de azi, respectarea acestor tradiții însă devine foarte dificilă dacă încercăm să facem totul pe cont propriu.

De aceea, firma Funerare Besliu pune la dispoziția clienților săi și mai multe restaurante cu care colaborează, unde se pot organiza parastase, sau firme de catering care pot ajuta la pregătirea pachetelor oferite de pomană.

Nu în ultimul rând, merită să amintim și de produsele funerare pe care firma Funerare Besliu le pot oferi clienților săi. Lăsând la o parte impresionanta gamă de sicrie, Funerare Besliu mai poate furniza, la cerere, și monumente sau pietre funerare pentru locurile de veci. Mai mult, la Funerare Besliu mai poți alege și dintr-o colecție variată de modele de fotoceramică dacă vrei să transformi o fotografie cu persoana dragă într-una potrivită pentru piatra funerare a acesteia.

Și în final, cu toate că nu este un serviciu propriu-zis, firme Funerare Besliu pune la dispoziția clienților săi, pe website-ul oficial, și informații utile cu privire la procedurile și documentele legale funerare din România. Organizarea unei ceremonii funerare reprezintă un proces foarte complex, îngreunat puțin și de birocrație, dar dacă iei totul pas cu pas și alegi să colaborezi cu o firmă de încredere precum Funerare Besliu, lucrurile devin mai simple.

Te-ar mai putea interesa și
Kommersant: Rusia ar putea trece la taxarea producătorilor de petrol pe baza preţurilor la barilul de ţiţei Brent
Kommersant: Rusia ar putea trece la taxarea producătorilor de petrol pe baza preţurilor la barilul de ţiţei Brent
 Rusia ar putea trece la taxarea producătorilor de petrol pe baza preţurilor la barilul de ţiţei Brent în loc de cel de referinţă folosit în prezent, ţiţeiul rusesc Ural, după ce......
Scholz nu vede şanse pentru tratative de pace decât după retragerea trupelor ruse din Ucraina
Scholz nu vede şanse pentru tratative de pace decât după retragerea trupelor ruse din Ucraina
Cancelarul german Olaf Scholz consideră că nu sunt şanse pentru un final negociat al războiului dintre Rusia şi Ucraina ...
Transelectrica va avea un Centru Operaţional de Securitate propriu, cu o investiţie americană de 2,7 milioane de dolari
Transelectrica va avea un Centru Operaţional de Securitate propriu, cu o investiţie americană de 2,7 milioane de dolari
Transelectrica pune bazele dezvoltării unui Centru Operaţional de Securitate propriu, cu o investiţie americană în valoare ...
Buget Bucureşti 2023 – vot în Consiliul General al Capitalei. Care sunt principalele proiecte
Buget Bucureşti 2023 – vot în Consiliul General al Capitalei. Care sunt principalele proiecte
Proiectul de buget al Municipiului Bucureşti pentru anul 2023 va fi supus vineri votului în Consiliul General al Capitalei.