1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Extern

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol, anulate vineri din cauza unei pene electrice

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate vineri din cauza unei pene majore în furnizarea curentului electric în zona metropolei olandeze, a anunţat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de Reuters.

27 mar, 2015 | Agerpres

Reprezentanta aeroportului Schiphol (al patrulea ca mărime din Europa) a adăugat, de asemenea, că toate zborurile către acest aeroport au fost redirecţionate spre alte oraşe din regiune.

Fraport, compania care administrează aeroportul din Frankfurt, a anunţat că două zboruri cu destinaţia Amsterdam au fost amânate şi a precizat că deocamdată nu a primit o cerere de la aeroportul Schiphol de a prelua zboruri redirecţionate de la Amsterdam.

Transportul public în zona Amsterdam a fost afectat, înregistrându-se întârzieri ale trenurilor şi pasageri blocaţi în tramvaie şi metrou. Potrivit televiziunii publice olandeze NOS, activitatea spitalelor nu a fost afectată întrucât acestea dispun de generatoare de rezervă.

La o oră şi jumătate de la incident, compania olandeză de distribuţie a energiei electrice TenneT a anunţat că a fost reluată furnizarea electricităţii în unele părţi ale zonei Amsterdam. Într-o postare pe Twitter, compania TenneT a explicat că pana electrică a fost cauzată de o avarie la o staţie electrică din Diemen, o suburbie a Amsterdamului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO