1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Tom Tailor a deschis singurul magazin din nordul ţării în Iulius Mall Suceava

Recent, în mixul de shopping propus de Iulius Mall Suceava s-a adăugat un nou brand internațional - Tom Tailor. Singurul magazin din nordul țării al retailerului german de fashion ocupă o suprafață de aproximativ 180 mp, la etajul Iulius Mall Suceava.

21 aug, 2019 | ECONOMICA.net

 Brandul de fashion oferă piese vestimentare care acoperă stiluri variate, de la cel sport, până la cel smart elegant, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Colecțiile care poartă semnătura brandului german păstrează liniile simple și pun accent pe individualitate şi o amprentă naturală. 

Cu o suprafață de 51.500 mp, Iulius Mall Suceava reprezintă o atracție regională, cu aproximativ 10 milioane de vizitatori anual, inclusiv din zonele învecinate și din Ucraina.

Mallul include peste 170 de magazine, branduri internaționale şi naționale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul țării, cu 8 săli, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase posibilități de relaxare și distracție, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, servicii variate și birouri ale instituțiilor publice.

Iulius Mall Suceava face parte din rețeaua națională de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alături de cele din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Din portofoliul companiei Iulius face parte și ansamblul mixt Palas Iași, primul de acest tip din România, iar în curând va fi inaugurat cel deal doilea proiect multifuncțional, Iulius Town Timișoara, în parteneriat cu Atterbury Europe.

Rețeaua Tom Tailor include 451 de filiale, precum și 183 de întreprinderi de franciză, 2.474 de magazine shop in shop și aproximativ 7.447 de magazine multi-brand, iar marca este disponibilă în peste 31 de țări.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO