1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Tomis Plus va investi 20 mil. euro în cele 252 de apartamente din faza a doua a Tomis Park Constanţa

Dezvoltatorul Tomis Plus a început lucrările la faza a doua a proiectului Tomis Park din Constanța, proiect care va include 252 de apartamente în faza a doua și 189 de apartamente în prima fază. Investiția pentru faza a doua, care va fi livrată în 2022 este de 20 de milioane de euro. 


19 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Faza întâi a proiectului va fi livrată la finalul anului viitor, iar în total, proiectul va include 693 de apartamente, fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Constanța.

„Constanța este al treilea județ din România dupa PIB-ul generat și o piață rezidențială semnificativă, care include însă puține proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul orașului, gândite pentru constănțeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilități și cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanța, cel mai mare centru comercial din oraș”, afirmă Cristian Stanciu, director general al Tomas Plus.

Faza a doua va include și amenajarea unui parc de 7.300 de metri pătrați. Proiectul va include și locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, o grădiniță și aproape 1.000 de locuri de parcare. Prețurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere și de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

„Am vândut deja 75% din apartamentele incluse în faza 1 a proiectului, cu un an înainte de predare, datorită conceptului bun și a ofertei relativ reduse de proiecte noi ample din interiorul orașului. Peste 4.100 de locuințe au fost predate în 2018 în Constanța și împrejurimi, fiind a doua piață rezidențială regională din țară, după Cluj – Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari – Mamaia depășește orașul propriu-zis în ceea ce privește livrările, existând astfel potențial pentru dezvoltări rezidențiale de calitate și cu un concept integrat, amplasate în interiorul orașului”, explică Ionuț Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuințe în Constanța și în București.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO