1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

News

Top cele mai citite cărţi de business în 2018 în România

Best-seller-ul internațional Tată bogat, tată sărac scris de Robert T. Kiyosaki a fost vedeta cărților de afaceri, având în 2018 cele mai mari vânzări pe elefant.ro în acest segment. Cartea care promite să ofere un sprijin valoros pentru educația financiară din familie, a fost publicată în urmă cu aproape 19 ani dar rămâne la fel de actuală și în zilele noastre, scriu reprezentanţii site-ului într-un comunicat.

22 ian, 2019 | ECONOMICA.net

George S. Clason, cu volumul Cel mai bogat om din Babilon se clasează pe poziția a doua între titlurile de business preferate în 2018. Poziția a treia în top este ocupată de volumul Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui, scris de fostul autor american de cărți motivaționale Zig Ziglar.

Printre titlurile care completează topul se numără și Totul despre lideri, atitudine, echipă, relații al celebrului John C. Maxwell, dar și Gândire rapidă, gândire lentă al lui Daniel Kahneman. Nu tocmai surprinzător având în vedere popularitatea de care se bucură antreprenorul american, titlul Elon Musk – Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic, publicat de Ashlee Vance este și el printre cele mai citite din domeniul afacerilor.

"Publicul care cumpără de regulă cărți de business a început în ultimii ani să se diversifice foarte mult. Titlurile best-seller la nivel internațional de mai mulți ani au un limbaj accesibil și nu e nevoie, ca cititor, să ai studii de afaceri sau financiare. Sunt titluri motivaționale care inspiră și studenții, și antreprenorii, managerii sau pe toți cei care au nevoie poate, la un moment dat, să schimbe ceva în cariera lor", explică Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

Acesta ar fi topul celor mai citite cărţi business din 2018 în România, potrivit site-ului elefant.ro

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO