Topul celor mai tari păcănele EGT

EGT sau Amusnet Interactive cum se numește acum, este o companie internațională care produce software pentru sloturi video. Are sediul în Bulgaria, chiar în capitala acestei țări, Sofia așadar și a fost fondată în anul 2002. De mulți ani de zile este unul dintre cei mai mari furnizori de pe piața internațională de păcănele. Foarte multe cazinouri online din toată lumea colaborează cu cei de la EGT, inclusiv cele care au o licență ONJN în România.
Ion Dobreanu - mie, 25 oct. 2023, 15:13
Topul celor mai tari păcănele EGT

Se întâmplă asta pentru că jocurile de la acest producător sunt extrem de atractive.

În plus, numărul lor este unul foarte mare. Mai jos vei găsi un top 10 al celor mai tari păcănele care sunt create de cei de la EGT (Amusnet Interactive).

1. Burning Hot

Acesta este cel mai popular slot EGT și îl poți încerca și cu Unibet rotiri gratuite care se oferă destul de des. Este un joc cu 5 role, 3 rânduri și doar 5 linii de plată fixe. Grafica este una atractivă, cu șeptari, fructe și clopoței. Poți da lovitura cu 4 jackpoturi progresive și să știi că poți mări viteza de joc dacă apeși pe butonul de rotire automată. Are și funcția gamble care este specifică unui slot EGT. Pariul maxim acceptat este de 100 de monede.

2. Shining Crown

Și grafica acestui joc este tot cu septari, fructe și clopoței. Structura sa este pe 5 role și 3 rânduri, având 10 linii de plată fixe. Poți să încerci să dai lovitura la acest slot pentru că are nu mai puțin de 4 jackpoturi. Coroana Aurie este simbolul Wild al acestui joc și poate lua locul oricărui alt simbol pentru a forma un câștig, excepția fiind însă simbolul Scatter. Dacă vrei să îți dublezi câștigul poți să apelezi la funcția Gamble.

3. Rise of Ra

Este un slot care are o tematică egipteană care este pe placul multor jucători. Are 4 jackpoturi progesive și simboluri misterioase care îți pot aduce tot felul de câștiguri. Structura lui este pe 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată.
La o rotire poți paria între 15 și 300 de credite. Are și simbolul Scatter care generează câștiguri ce se adună la cele obținute în runda respectivă. Se poate folosi și funcția Gamble, prin care îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoarea cărții de joc.

4. Zodiac Wheel

Te poți distra la acest joc de tip păcănele și în sălile de jocuri stradale, el fiind prezent în multe locații. Zodiac Wheel are 5 role și 3 rânduri și acestea învârtesc cele 12 simboluri zodiacale, deci este pe placul celor pasionați de astrologie.
Ca să câștigi trebuie să îți fie afișate cel puțin 2 simboluri cu Astronom. Liniile de plată sunt fixe și combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Ai funcția Gamble, dar și 3 simboluri speciale, un Wild și două Scattere reprezentate de o carte și o hartă.

5. 40 Super Hot

Jucătorii preferă acest slot pentru că oferă 40 de linii de câștig. La acest joc de tip păcănele nu ai prea multe caracteristici speciale, însă combinațiile câștigătoare se plătesc foarte bine și sunt dese. Grafica este una clasică, cu fructe.
Structura acestui slot este pe 5 role și 4 rânduri, iar câștigurile dintr-o rundă pot crește dacă nimerești un jackpot sau unul dintre simbolurile Wild sau Scatter. Poți dubla câștigul rundei prin intermediul funcției Gamble, iar șeptarii și stelele sunt simboluri importante.

6. 100 Cats

Dacă îți plac pisicile, atunci să știi că acest slot este o opțiune pentru tine. Jocul este structurat pe 5 role și 4 rânduri, iar plata se face întotdeauna de la stânga la dreapta. Este unul dintre sloturile care are o rată de câștig ridicată.

Are funcții speciale precum simboluri Wild și Scatter, dar și Gamble. În plus, dacă ești norocos poți activa oricând unul dintre cele 4 jackpoturi. Simbolurile îți pot aduce următoarele câștiguri:

• Pisicile persane – până la 3.000 de coins
• Pisicile siameze – până la 2.000 de monede
• Pisicile norvegiene – până la 1.750 de credite
• Pisicile gri și tigrate – până la 1.000 de coins
• A și K – până la 625 de monede
• Q și J – până la 500 de credite.

7. Majestic Forest

La acest slot poți beneficia de rotiri gratuite cu simboluri speciale expansive. Simbolurile Scatter și cele cu animale pot acoperi o rolă întreagă. În plus, să știi că rotirile gratuite vor fi activate de alte 3 simboluri de tip Scatter.
Ai 4 jackpoturi la dispoziție care îți pot aduce niște câștiguri fabuloase. Totodată, poți da lovitura și cu funcția Gamble, care îți va dubla câștigul dacă reușești să ghicești culoarea cărții care urmează să fie extrasă.

8. Age of Troy

Personajele principale din grafica acestui joc sunt doi îndrăgostiți, este vorba despre Paris și Elena, cei care au cauzat celebrul război dintre Troia și Sparta. Slotul are simboluri antice și are o coloană sonoră foarte interesantă.
Calul Troian este foarte important, acesta fiind simbolul Wild. Vei primi rotiri gratuite cu simboluri Wild dacă vei nimeri 3 simboluri Scatter. Are funcția Gamble și un alt element atractiv este Jackpot Cards, care poate oferi câștiguri pe 4 niveluri.

9. Versailles Gold

Slotul are o grafică inspirată din traiul extravagant de odinioară de la celebrul palat de lângă Paris. Este structurat pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii de câștig. Cele mai importante simboluri sunt Regele, Regina, Cardinalul și Trăsura regală.
Imaginea cu regele Ludovic al XIV-lea este simbolul Wild din acest joc. Un ecran plin de regi îți aduce cel mai mare câștig, în valoare de 5.000x și poate fi obținut doar în runda bonus. Funcția Gamble este disponibilă.

10. Dragon Reels

Tematica acestui slot este una cu simboluri chinezești, iar Dragonul este cel mai important dintre ele pentru că este simbolul Wild și Scatter. La acest joc poți seta numărul liniilor de plată și miza. Are 5 role, 3 rânduri, 25 de linii și miza poate fi între 50 și 500 de monede.
Simbolurile care îți pot aduce sume frumoase sunt artificiile, felinarele, îmblânzitorul de dragoni și prințesa. Poți activa Speciala dacă îți vor apărea cel puțin 3 simboluri Scatter. Evident că și la acest slot îți poți dubla câștigul grație funcției Gamble.

Te-ar mai putea interesa și
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români cheltuie 40% din venitul lunar pe alimente – Ana Busuioc, Edenred
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români ...
Chiar dacă de la 1 ianuarie 2024, valoarea impozitelor pe tichetele de masă și voucherele cadou s-au dublat prin introducerea CASS, utilizarea cardului de masă în restaurante a crescut cu 29%......
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Consumul național de energie electrică din rețele a scăzut duminică după-amiază până aproape de neverosimilul prag ...
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...