1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Topul companiilor care au adus cei mai mulţi bani în România în luna iulie

Cea mai mare majorare de capital efectuată de companiile străine în România în luna iulie aparţine suedezilor de la IKEA, care au adus peste 40 de milioane de euro. Banii au fost folosiţi pentru achiziţia a 12.800 hectare de pădure. 

27 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Compania IRI Investments, parte din grupul IKEA, a plătit circa 40,2 milioane de euro pe pădurile recent cumpărate în judeţele Neamţ şi Iaşi. Firma a operat în luna iulie o majorare de capital, plasându-se asftel pe primul loc în clasamentul firmelor care şi-au majorat capitalul, arată datele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Pe locul doi se află Dual Construct Invest, firmă prin care dezvoltatorul austriac S IMMO construieşe clădirea de birouri The Mark de pe Bulevardul Uranus din Bucureşti. Firma a operat o majorare de capital de 18 milioane de euro. Lucrările de construcţie au început luna trecută. Investiţia a fost anunţată încă din 2012 şi presupune o investiţie de peste 60 de milioane de euro. 

Pe locul trei se află Perofac Solutions & Facilities Support, cu o majorare de capital de 12,63 milioane de euro. 

Locul patru este ocupat de compania Romrecycling, cu o majoare de capital de 5,34 milioane de euro. Firma avea o datorie de 24 de milioane de euro către asociatul unic şi s-a dispus conversia în părţi sociale a creanţei. 

Axa Life Insurance şi-a majorat în iulie capitalul social cu 5,32 milioane de euro. Săptămâna aceasta, compania a mai operat o majorare de capita de peste 20 de milioane de euro, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară. 

Următoarele cinci companii din Top 10 al celor mai mari majorări de capital operate în luna septembrie sunt, în ordine:

EDP Renewables România: 4,6 milioane de euro

Alu Menziken: 3,97 milioane euro 

CER Cleaning Equipment România: 3,96 milioane de euro

RWA Raiffeisen Agro România: 3,29 milioane de euro

I.M.T Imobiliare Management Transilvania: 3,29 milioane de euro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO