1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

News

Topul telefoanelor cu cele mai puternice baterii

Cele mai multe studii au arătat ce aşteptări au utilizatorii de la un smartphone, iar durata bateriei se află printre cele mai importante criterii atunci când decid să cumpere un telefon nou. Unele telefoane sunt concepute pentru a avea o durată de viață mai mare a bateriei prin utilizarea acumulatorilor mari și a procesoarelor de gamă medie. Însă, alte modele populare şi de ultimă generație au o baterie cu o capacitate mare, dar cu toate acestea se consumă repede.

14 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Odată cu creşterea numărului de aplicații pe care oamenii le folosesc, precum și a timpul pe care îl petrec pe smartphone-urile lor, problemele bateriilor au devenit comune, dovadă şi numărul de power banks care au apărut pe piaţă în ultimii ani.

Unii producători de smartphone-uri au încercat să remedieze această problemă şi au adus pe piață telefoane cu baterii cu adevărat mari. Conform site-ului Phone Arena, telefonul cu cea mai mare baterie până în prezent este Asus ROG II cu o încărcare a bateriei de 6.000 de miliamperi ore, urmat de Xiaomi Mi Max 2 (5.300 mAh).

Dar miliamperi ore nu determină cât timp va dura o baterie de telefon. Dimensiunea ecranului, rezoluția și cât de eficient un dispozitiv folosește puterea joacă, de asemenea, un rol. Mai jos este o listă cu primele zece modele de telefoane care dispun de o baterie puternică şi o bună optimizare a resurselor, potrivit Statisa.

Acest grafic utilizează date de la Phone Arena, care testează telefoanele folosind un script web personalizat care imită utilizarea în viața reală la o rată de luminozitate a ecranului de 200 nit. Aceste durate de utilizare sunt cu mult sub cele pe care producătorii de telefoane le utilizează pentru a-și comercializa telefoanele și, de asemenea, sub cele măsurate în mod continuu (de exemplu, redarea unui videoclip foarte lung). În cadrul acestui test, Motorola Moto G7 Power și-a păstrat numele, durand mai mult de 20 de ore pe bateria sa. Xiaomi Mi Max 2 menționat anterior s-a plasat pe locul doi cu un timp de utilizare de aproape 17,5 ore, în fața LG X Power, a cărui baterie a durat mai mult de 15 ore.

Infographic: The Smartphones With the Longest-Lasting Batteries | Statista

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO