iPhone 6: Tot ce trebuie să ştii despre noul telefon Apple

IPHONE 6 Deşi Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, iar vânzările totale sunt uriaşe, iPhone-ul celor de la Apple rămâne încă telefonul cel mai aşteptat de publicul interesat.
Economica.net - lun, 07 apr. 2014, 09:08
iPhone 6: Tot ce trebuie să ştii despre noul telefon Apple

IPHONE 6 Deşi mai sunt luni bune până la lansarea iPhone 6, toată lumea se întreabă tot mai mult cu ce va veni nou smartphone-ul Apple. Cei de la Business Insider au realizat o listă de posibile noutăţi tehnice.

Ecranul noului IPHONE 6 ar putea avea o dimensiune de 4.7 inci faţă de diagonala de 4 inci, pe care o au în acest moment iPhone 5C şi iPhone 5S. Diagonala este totuşi mult sub principalii competitori, Samsung Galaxy S5 cu 5.1 inci şi HTC One versiunea 2014 cu o diagonală de 5 inci.

iPhone 6: Imagini spion – Aşa ar putea arăta viitorul telefon al celor de la Apple. FOTO

Pentru ca phabletul este un device din ce în ce mai căutat de cei care vor experienţa unui smartphone pe un ecran mult mai mare, cei de la Apple ar putea lansa şi un model cu o diagonală de 5.5 inci.

Apple va păstra în mare parte linia de design actuală cu mici modificări, aşa cum apar în pozele Foxconn.

Că tot se vorbeste de iPhone Air, noul device de la Apple va fi cu siguranţă mult mai subţire în comparaţie cu modele actuale.

iPhone 6 se va numi iPhone Air. Va fi incredibil de subţire

Noul ecran va veni cu o rezoluţie sporită şi astfel imaginile redate vor fi mult mai clare, iar Apple ar putea umbla şi la luminozitatea device-ul astfel experienţa multimedia să fie una de neegalat.

iPhone 6: Producţia va începe în luna mai – surse

Modulul WiFi ar putea să permită o viteză mult mai mare la internet. Samsung a introdus prin noul S5 modulul prin care puteti creşte viteza la internet prin asocierea conexiunii WiFi cu cea LTE 4G.

Apple va creşte rezistenţa ecranului la impact şi zgârieturi. Astfel noile device-ul ar putea avea display-ul din safir.

Camera ar putea avea un stabilizator de imagine mult mai performant şi astfel veţi putea avea fotografii mult mai clare.

Apple va începe producţia noului iPhone 6 în mai şi îl va scoate pe piaţă nu mai târziu de luna septembrie.

Ce ar putea aduce nou iPhone 6

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Capitalei a dispus transparentizarea tuturor contractelor încheiate de ALPAB
Primăria Capitalei a dispus transparentizarea tuturor contractelor încheiate de ALPAB
Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, anunţă că a dispus transparentizarea tuturor contractelor încheiate de Administrația Lacuri, Pacuri și Agrement (ALPAB), instituție aflată în......
Washingtonul și Ottawa susțin intrarea Ucrainei în NATO, dar nu printr-o procedură accelerată
Washingtonul și Ottawa susțin intrarea Ucrainei în NATO, dar nu printr-o procedură accelerată
Statele Unite şi Canada s-au declarat vineri favorabile unei eventuale aderări a Ucrainei la NATO, fără însă a sprijini ...
Bulgartransgaz, Transgaz, FGSZ (Ungaria) şi Eustream (Slovacia) propun un proiect de pentru transportul gazelor naturale prin reţelele integrate
Bulgartransgaz, Transgaz, FGSZ (Ungaria) şi Eustream (Slovacia) propun un proiect de pentru transportul gazelor naturale ...
Operatorii de transport gaze naturale din Bulgaria, România, Ungaria şi Slovacia propun o iniţiativă pentru transportul ...
Directorul general al centralei nucleare Zaporojie din Ucraina a fost reținut de o patrulă rusă
Directorul general al centralei nucleare Zaporojie din Ucraina a fost reținut de o patrulă rusă
Ihor Muraşov, directorul general al centralei nucleare ucrainene Zaporojie, ocupată de ruşi, a fost reţinut de o patrulă ...