1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

IT&C

Tot de trebuie să ştii despre LG G5 după lansare

Evenimentul de lansare al LG G5 a început cu un scurt intro video extrem de dinamic şi colorat, urmat de prezenţa pe scenă a preşedintelui şi CEO-ului companiei LG Electronics, Juno Cho.

22 feb, 2016 | ECONOMICA.net

„Până acum, consumatorii au fost obligaţi să aleagă între un design elegant şi o baterie detaşabilă. Mulţumită designului modular, LG G5 se poate transforma într-un dispozitiv nemaipomenit. Cum, veţi vedea în curând”, a declarat preşedintele LG.

LANSARE LG G5 – IMAGINI şi IMPRESII

Trebuie să precizăm că, flagship-ul LG G5 se va lansa simultat pe toate pieţele din lume în perioada ce urmează, iar acesta reprezintă potrivit companiei o invitaţie la joacă şi distracţie.

„Cu toţii ne dorim un smartphone cu design metalic, dar şi cu baterie detaşabilă, o caracteristică foarte populară şi solicitată de mare parte dintre utilizatori. LG G5 este ceva mai mult decât un smartphone”, a declarat Frank Lee, director de marketing LG, al 2-lea speaker care a luat cuvântul la evenimentul de prezentare al dispozitivului high-end care va zgudui industria de dispozitive mobile în 2016.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro şi vezi imagini de la evenimentul de lansare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO