1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

Touroperator: Rezervările tip early booking pentru litoralul românesc au crescut cu 30% faţă de anul trecut

Rezervările de tip early booking pentru litoralul românesc au crescut în acest an cu 30% faţă de anul trecut, a anunţat marţi Paradis - Vacanţe de Vis, unul din cei mai importanţi touroperatori specializaţi pe litoralul românesc.

20 feb, 2018 | News.ro

Touroperatorul român a adus peste 100.000 de turişti români şi 6.000 de străini în 2017 pe litoral.

„Vânzările early booking înregistrează, în acest an, o creştere de 30% faţă de 2017. Cresterea se va accentua odată cu intrarea masivă pe piaţă, începând cu sfârşitul lunii februarie, a voucherelor de vacanţă", spune Aurelian Marin, director general şi fondator Paradis - Vacanţe de Vis.

Potrivit specialiştilor companiei, top 3 al staţiunilor de pe litoral în funcţie de cererea pentru acest an este condus, ca de obicei, de Mamaia, urmată de Eforie şi Venus.

Aurelian Marin mai spune că anul 2018 aduce o serie de noi tendinţe şi noutăţi pentru litoralul românesc. Una dintre acestea este că vor creşte solicitările pe pachetele cu avionul pe zborurile interne către litoral, dar vor creşte "cantitativ şi calitativ" şi evenimentele pe litoral.

În ceea ce priveşte Festivalul Neversea, care va dura patru zile, "turiştii care se vor grăbi să-şi facă rezervări de cazare vor avea acces la tarife foarte bune întrucât negocierea acestor pachete s-a făcut încă din vara anului 2017", mai spune Aurelian Marin.

Se va lansa totodată un nou zbor charter, cu două frecvenţe săptămânale, pe ruta Tallin (Estonia) – Constanţa.

Touroperatorul are în portofoliu peste 400 de hoteluri aflate în zona de litoral, precum şi parteneriate cu companii aeriene.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO