1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

Tradeshift s-a relocat în Bucharest Tower Center

Unicornul american Tradeshift, care furnizează soluții de digitalizare pentru lanțul de aprovizionare, și-a mutat sediul din România în Bucharest Tower Center, clădire office deținută de Globalworth, și plănuiește noi angajări, după ce și-a mărit echipa cu 144 de persoane, în urma unei finanțări de 250 de milioane de dolari.

19 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Fiind unul dintre principalele centre R&D ale Tradeshift, biroul din București are un rol strategic pentru activitățile de bază ale companiei, care constau în dezvoltarea aplicațiilor și infrastructurii cloud pentru piețele globale.

„Mutarea biroului coincide cu o perioadă de creștere exponețială și susținută pentru companie, atât în București, cât și al nivel global. Tradeshift și-a mărit numărul de angajați de peste 2 ori din iunie 2018, adăugând 144 noi persoane echipei, inclusiv dezvoltatori IT, specialiști în business analytics și profesionilști din HR și finanțe. Compania anticipează că angajările în București vor continua într-un ritm similar anul viitor. Mutarea într-un nou sediu este concepută pentru a acomoda această creștere a echipei", arată reprezentanții Tradeshift.

Potrivit lui Eric Knauf, Head of Talent Acquisition la Tradeshift, România este cunoscută cu talent creativ și tehnic din abundență.

Tradeshift, cu sediul central în San Francisco, este o companie IT fondată de trei antreprenori danezi în 2010, care a atras în vara anului 2018 250 milioane dolari în runda de finanțare din Seria E, condusă de Goldman Sachs și Comisia pentru Pensii din cadrul Serviciului Public (PSP Investments).

Compania a anunțat, la momentul respectiv, că va recruta circa 100 de persoane pentru centrul R&D din România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO