1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

News

Traian Băsescu va candida din partea PMP la Primăria Capitalei

Anunţul oficial privind candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei a fost făcut luni de către preşedintele PMP Eugen Tomac, care a postat pe Facebook şi un model de formular pentru strângerea de semnături, relatează RomâniaTV.

10 aug, 2020 | RomaniaTV.net

Eugen Tomac a afirmat că Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei încă de marţi, 2 august, precizând că partidul vrea să obţină un capital politic care să permită partidului să aibă propria voce politică.

"Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu pentru că vrem să obţinem un capital politic care să ne permită, aşa cum se întâmplă în democraţie, să avem vocea noastră politică. Şi vom face acest lucru", a declarat Eugen Tomac marţi la Digi 24.

"Este opţiunea noastră şi pe candidatura domnului preşedinte mizăm la alegerile locale. Atâta timp cât aroganţa celorlalţi ne-a împins în această situaţie, pe care noi am spus-o înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge către cetăţeni şi le vom cere votul. Că va pierde Nicuşor este meritul USR, nu al PMP", a spus Tomac despre posibilitatea ca Traian Băsescu să taie din voturile dreptei.

Luni, 10 august, Eugen Tomac a făcut oficial anunţul, pe pagina sa de Facebook, astfel că fostul primar şi preşedinte Băsescu nu mai poate da înapoi.

"În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP!

Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București!

Cu Băsescu înainte!

Toți pentru București!", este anunţul preşedintelui PMP.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO