1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Tramvaiul 41 va fi oprit în weekend, iar în zilele lucrătoare va circula până la 22:30

Circulaţia tramvaiul 41 va fi suspendată în perioada 13 septembrie  - 29 septembrie, de la ora 22:30 în zielele lucrătoare, iar în weekend-uri pe toată durata zilei, ca urmare a unor lucrări la pasajul Ciurel.

12 sep, 2019 | ECONOMICA.net

În perioada suspendării circulaţiei tramvaiului, va fi suplimentat numărul autobuzelor de pe liniile navetă 641 şi 642, potrivit unor afişe STB, lipite în tramvaiele 41.

Din cauza lucrărilor la suprastructura podului peste Şoseaua Virtuţii, în perioada 13 - 29 septembrie 2019, transportul public va funcţiona astfel:

- în zielele lucrătoare, tramvaiele liniei 41 vor circula până la ora 22:30, iar după această oră autobuzele liniilor 641 şi 642 vor circula cu un parc suplimentat.

- în zilele de sâmbătă şi duminică, linia de tramvai 41 se suspendă, iar autobezele liniilor navetă 641 şi 642 vor circula cu un parc suplimentat, potrivit afişelor.

"În vederea definitivării lucrărilor la suprastructura podului peste Şoseaua Virtuţii, în zona aflată deasupra traseului liniei tramvaiului 41, constructorul acestui proiect trebuie să asigure, în continuare, condiţiile de lucru în siguranţă şi fără riscuri. Prin urmare, se impune suspendarea circulaţiei tramvaielor din această linie, în următoarele trei săptămâni, în zilele de weekend", se arată într-un alt anunţ al STB.

Totodată, de luni până vineri, până la sfârşitul lunii septembrie 2019, tramvaiele liniei 41 vor circula doar până la orele 23:00, se mai arată în acel anunţ.

Pentru asigurarea unei capacităţi de transport sporite în zonă, STB SA va suplimenta cu un număr de 20 de autobuze parcul liniilor navetă deja existente, respectiv 641 şi 642. În plus vor mai fi suplimentate şi liniile de tramvai 47, 1 şi 10, care converg în zona traseului liniei 41, cu un număr de 19 vagoane.

Amintim că circulaţia pe linia de tramvai 41, care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, a fost reluată începând cu 31 august 2019, după o suspendare de aproximativ două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel și Grant.

Pe podul Grant, tramvaiele circulă alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şoseaua Virtuţii spre Strada Turda.

STB SA a mai anunţat atunci că va menține în continuare liniile navetă de autobuz 641 și 642 pentru preluarea călătorilor și, în plus, va înfiinţa o nouă linie navetă de autobuze, 643, care va funcționa între terminalele „Ghencea" și „Lujerului", pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO