1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

News

Transfăgărăşanul se închide cu patru zile mai devreme din cauza condiţiilor meteo

Transfăgărăşanul se va închide începând de sâmbătă, ora 15,00, din cauza condiţiilor meteo nevaforabile, cu patru zile mai devreme decât era programat oficial, a anunţat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

28 oct, 2017 | ECONOMICA.net

Conform sursei citate, vizibilitatea este redusă din cauză că ninge viscolit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în zona montană a nins viscolit. Stratul de zăpadă are între 10 şi 15 centimetri grosime, dar troienele ajung şi la 30 de centimetri. 

"Pe partea din Argeş se intervine deja cu utilaje", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure. 

Conform aceleiaşi surse, la Bâlea Lac au rămas blocate mai multe autoturisme, care ar urma să coboare pe partea din judeţul Argeş, după curăţarea şoselei. 

Stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri la Bâlea Lac, la peste 2000 de metri altitudine în munţii Făgăraşului. Singura modalitate de a ajunge la Bâlea Lac este telecabina, însă transportul pe cablu funcţionează doar ziua şi doar când condiţiile meteo permit.

Transfăgărăşanul va fi redeschis circulaţiei în vara anului 2018. În acest an, a fost deschis pentru şoferi pe 15 iunie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO