1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Trei antreprenori clujeni dezvoltă un parc logistic de 24.000 mp lângă Cluj-Napoca

Grupul de dezvoltatori Urbano, deţinut de antreprenorii Mircea Ilea, Alexandru Șerban și Daniel Paraschiv din Cluj-Napoca, anunță constucția parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV), un proiect cu o valoare estimată a investiţiei de 14 milioane de euro. 

18 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Depozitul logistic este situat în zona Florești – Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3), la 15 km distanță de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Urbano Vest Cluj va avea o suprafață construită de 24.500 mp, Clasa A și 5 ha suprafață totală parc.

Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 20 ani în real estate. În toți acești ani, am înțeles nevoile pieței și, mai ales, facilitățile pe care le putem pune la dispoziția clienților noștri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfășurarea activității lor. Parte a strategiei noastre de dezvoltare, urmărim să fim alături și de parteneri, dar să ne și aducem contribuția la susținerea infrastructurii și dezvoltării locale, prin generarea de noi locuri de muncă mai aproape de casă pentru locuitorii din zona Florești – Gilău”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Lucrările de construcție sunt în grafic, prima fază urmând să fie livrată în primăvara acestui an, iar faza a doua a proiectului a început deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosință la capacitate maximă la finalul acestui an.

Odată finalizat, depozitul logistic va oferi opțiuni flexibile de închiriere cu suprafețe între 1.152 și 7.488 metri pătrați. Primii chiriași cu care s-a semnat contract sunt companii cu acționariat austriac: Englmayer și Schuller Eh`Klar, care au închiriat peste 4.500 mp spații de birouri, tehnice și sanitare, și spații de depozitare, facilitând astfel locuri de muncă pentru 45 de angajați, într-o primă fază.

Spațiile parcului industrial sunt ideale pentru, depozitare, fulfillment, arhivare, cross docking, activități de logistică și producție ușoară.

                                                                                                    

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO