1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Tribunalul Bucureşti respinge toate contestaţiile din dosarul patronilor clubului Colectiv şi dispune începerea judecării

Tribunalul Bucureşti a respins, joi, toate contestaţiile şi excepţiile formulate în dosarul patronilor clubului Colectiv şi dispune începerea judecării cauzei, Judecătoria Sectorului 4 urmând să stabilească primul termen.

29 dec, 2016 | News.ro

Dosarul Colectiv, în care sunt judecaţi pentru ucidere din culpă patronii clubului Colectiv şi administratorii firmei care au instalat artificiile folosite în seara concertului din 30 octombrie 2015, a ajuns în instanţă în 28 aprilie 2016 şi, după aproape şase luni în care a fost în procedură de cameră preliminară, Judecătoria Sectorului 4 a dispus începerea judecării pe fond, respingând toate excepţiile privind regularitatea actului de sesizare a instanţei şi legalitatea administrării probelor.

Decizia a fost contestată de inculpaţi la Tribunalul Bucureşti, care joi a respins definitiv toate contestaţiile, apreciind că acestea sunt nefondate şi că dosarul nu trebuie retrimit procurorilor Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru refacerea rechizitoriului.

Hotărârea Tribunalului Bucureşti este definitivă, astfel că Judecătoria Sectorului 4 urmează să stabilească primul termen de judecare pe fond în dosarul Colectiv.

La dosar vor fi menţinute toate probele depuse de procurori, printre care imagini video înregistrate în seara zilei de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv, expertize în incendii şi construcţii, procese-verbale de redare a imaginilor şi de redare a unor convorbiri telefonice. Citeşte mai mult pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO