1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Tudose, despre absorbţia fondurilor: Cred că vom depăşi 5,2 miliarde de euro anul acesta

Premierul Mihai Tudose a scris, marţi, pe Facebook, că România va depăşi în acest an suma de 5,2 miliarde de euro absorbţie din fonduri europene şi a precizat că acest lucru înseamnă că s-au depăşit aşteptările de la începutul anului privind accesarea de fonduri europene.

22 aug, 2017 | News.ro

„România va atrage, în 2017, mai multe fonduri europene decât ne-am aşteptat la începutul anului. Cred că vom depăşi 5,2 miliarde de euro anul acesta. Aceşti bani vor intra în ţară şi vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. Am deblocat toate fondurile, am autorizat toate autorităţile de management şi folosim la maximum specialiştii pe care îi avem pentru a creşte nivelul de trai al românilor". a scris premierul Mihai Tudsoe pe pagina sa de Facebook.

Accelerarea absorbţiei fondurilor europene a fost un subiect discutat de prim-ministru cu liderii europeni în întâlnirile de la Bruxelles.

Tudose l-a asigurat pe preşedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, că va ţine deficitul bugetar sub 3% şi va accelera absorbţia de fonduri europene, în acest sens urmând să întocmească o listă cu lucruri care trebuie făcute pentru reducerea birocraţiei şi creşterea absorbţiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO