1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Tudose: La momentul preluării guvernării, toate proiectele de infrastructură erau blocate sau nu existau

Premierul Mihai Tudose a afirmat joi, în plenul Parlamentului, că, la momentul preluării guvernării de către PSD - ALDE, toate 
proiectele de infrastructură erau blocate sau nu existau.

23 noi, 2017 | Agerpres

'La momentul preluării guvernării, toate proiectele de infrastructură (...) erau blocate sau nu existau. Pe parcursul anului, am reuşit să îndreptăm această situaţie, să facem progrese semnificative. (...) A fost finalizată procedura de transmitere la Comisia Europeană a aplicaţiei de finanţare pentru proiectul autostrăzii Sebeş - Turda. De asemenea, pentru Ploieşti - Braşov. Guvernul a demarat procedurile de acord cu Banca Mondială, iar primul lot deja a fost contractat. 

În ceea ce priveşte autostrada Sibiu - Piteşti, au fost deschise ofertele pentru loturile 1 şi 5, iar pentru drumul expres în regim de autostradă Piteşti - Craiova au fost deschise ofertele pentru toate loturile', a precizat Tudose, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL şi USR.

Potrivit şefului Executivului, anul acesta au fost trimise către ANAP lucrări de proiectare şi execuţie în valoare de 14,8

Şeful Guvernului s-a referit şi la transportul aerian. 'Este primul an, din ultimii mulţi ani, când s-au luat două aeronave noi la Tarom. De asemenea, Aeroportul 'Henri Coandă' a suferit modernizări. (...) Pe scurt, într-un singur an, ceea ce dumneavoastră nu aţi realizat împreună cu tehnocraţii în tot timpul cât aţi fost la putere', le-a transmis Tudose iniţiatorilor moţiunii de cenzură.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO