1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

Tudose: Măsurile fiscale adoptate sunt sustenabile şi vor produce efecte pozitive pentru România

Măsurile fiscale adoptate miercuri de Guvern sunt sustenabile şi vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari, susţine premierul Mihai Tudose.

09 noi, 2017 | Agerpres

'Măsurile fiscale adoptate ieri sunt sustenabile şi vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari. Vă asigur că vom avea suficienţi bani pentru a ne îndeplini atât programul social de creştere a veniturilor cetăţenilor, cât şi investiţiile în infrastructura rutieră, sănătate şi educaţie. Nu ne lăsăm impresionaţi de cei care vor doar să scoată banii din România. Fac profit pe contribuţia românilor, au venit în România pentru mediul de afaceri favorabil, atunci să ne respecte, pentru că şi noi îi respectăm! Fac profit aici, atunci să plătească aici!', a scris Tudose, joi, pe Facebook.

Potrivit şefului Executivului, Comisia Europeană, FMI, BERD şi Banca Mondială au revizuit în creştere evoluţia economiei româneşti pentru acest an.

'Comisia Naţională de Prognoză arată că vom avea o creştere economică record de 6,1% şi tindem să credem că vom îndeplini prognoza dată de Comisie. Cel mai important lucru este ca această creştere economică să se vadă în buzunarele românilor şi suntem pe drumul cel bun. Potrivit INS, puterea de cumpărare a câştigului salarial mediu net a crescut cu 14% în august 2017 faţă de august 2016, iar pensia medie de asigurări sociale a înregistrat o creştere cu 15% faţă de august 2016', a mai menţionat Tudose.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO