1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Extern

Turcia: Două rachete trase din Siria au căzut în apropierea aeroportului din Gaziantep

Două rachete trase din Siria au căzut sâmbătă în apropierea aeroportului internaţional din Gaziantep, oraş în sudul Turciei, la circa 40 de kilometri de frontieră, fără a face victime, a informat agenţia de presă Dogan, citată de AFP, scrie Agerpres.

28 mai, 2016 | Agerpres

Unul dintre proiectile s-a prăbuşit în curtea unui complex de locuinţe folosit de angajaţii aeroportului Oguzeli din Gaziantep, iar celălalt pe un teren viran, potrivit sursei citate.

Reprezentanţi militari şi guvernatorul provinciei Gaziantep s-au deplasat la faţa locului, a anunţat Dogan, care a adăugat că incidentul a avut loc la orele locale 10:50 (7:50 GMT), fără a oferi alte detalii.

Numeroase tiruri de rachete, atribuite de autorităţile turce grupării Stat Islamic (SI), au lovit în acest an oraşul de frontieră Kilis, însă proiectilele ajung rareori în interiorul teritoriului turc.

Potrivit AFP, nu se cunoaşte deocamdată dacă este vorba de rachete "pierdute", lansate din zona luptelor care au loc în nordul Siriei, sau de o salvă care a vizat în mod deliberat aeroportul.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO