1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

News

Turcia: Explozie la Camera de Comerţ din Antalya

Mai multe persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs marţi în parcarea unei clădiri în care se află Camera de comerţ din Antalya, sudul Turciei, informează Reuters.

25 oct, 2016 | Agerpres

La faţa locului au fost trimise ambulanţe, a relatat CNN Turk. Primarul staţiunii a declarat că vieţile răniţilor nu sunt în pericol şi că explozia ar fi putut fi accidentală. 'Între 10 şi 12 cetăţeni (au fost) răniţi uşor de cioburi', a declarat - potrivit AFP - primarul Menderes Türel, care a insistat totodată că este 'prea devreme' pentru a vorbi despre un posibil 'act terorist'.

Cauza exploziei produse la câţiva kilometri de aeroportul din Antalya, importantă staţiune turistică la Marea Mediterană, nu era imediat cunoscută. 'Ar putea fi o explozie accidentală. Informaţii iniţiale sugerează că vieţile răniţilor nu sunt în pericol', a declarat Türel pentru postul CNN Turk.

Potrivit imaginilor transmise de televiziuni, dintr-o maşină distrusă de explozie se ridica fum, iar mai multe vehicule aflate în apropiere erau avariate. Explozia a provocat fisuri în faţada clădirii şi a spart geamurile.

Turcia este în alertă după mai multe atacuri cu bombă din acest an, atribuite grupării jihadiste Stat Islamic şi militanţilor kurzi. În această lună, autorităţile din Ankara au interzis manifestaţiile publice de teama unor noi atacuri, iar Departamentul de Stat al SUA şi-a avertizat cetăţenii cu privire la călătoriile în Turcia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO