1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Tusk i-a scris lui Tudose: Domnia legii şi progresele în lupta anticorupţie sunt cruciale pentru ca românii să beneficieze de calitatea de membru

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Mihai Tudose pentru numirea în fruntea Guvernului României, în care afirmă că domnia legii şi progresele în lupta anticorupţie sunt cruciale pentru ca românii să beneficieze deplin de avantajele aduse de calitatea de cetăţean european, potrivit News.ro.

30 iun, 2017 | News.ro

Donald Tusk l-a felicitat, în numele Consiliului European, pe Mihai Tudose pentru funcţia de şef al Guvernului, potrivit News.ro.

"Ca ţară membră a Uniunii Europene şi viitoare deţinătoare a Consiliului Uniunii Europene, România joacă un rol activ în sprijinirea unei Uniuni mai puternice şi unite ca şi pentru o vecinătat UE mai stabilă şi democratică", se arată în scrisoare trimisă de Tusk.

De asemenea, preşedintelui Consiliului European evocă domnia legii şi lupta anticorupţie pentru ca românii să aibă toate avantajele presupune de calitatea de cetăţeni europeni.

"Sunt încrezător că guvernul dumneavoastră va furniza României stabilitatea care să conducă la o dezvoltare continuă a ţării dumneavoastră ca şi a Uniunii Europene şi că va continua să contribuie în mod constructiv la rezolvarea provocărilor comune. Domnia legii şi progresul în lupta împotriva corupţiei, în linie cu aşteptările mari ale societăţii româneşti şi cu valorile UE, sunt cruciale pentru a asigura că toţi cetăţenii României să beneficieze pe deplin de toate oportunităţile oferite de calitatea de membru al Uniunii", mai afirmă Tusk.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO