1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Extern

Uber a câştigat luni bătălia legală referitoare la continuarea serviciilor sale de transport în Londra

Uber a câştigat luni bătălia legală referitoare la continuarea serviciilor sale de transport în Londra, un judecător anulând o interdicţie impusă aplicaţiei de ride-hailing de către autoritatea de reglementare a transportului din capitala britanică, acordând companiei o nouă licenţă pe termen de 18 luni, transmite CNBC, citat de News.ro

29 sep, 2020 | News.ro

Anul trecut, autoritatea Transport for London a retras pentru a doua oară licenţa Uber, prima oară refuzând să reînnoiască licenţa din Londra a Uber în 2017, citând "repetarea unor nereguli" care au pus pasagerii în pericol.

Potrivit autorităţii de reglementare, o deficienţă a sistemului Uber a permis ca şoferi neautorizaţi să îşi încarce fotografiile în conturile altor şoferi şi să transporte în mod fraudulos pasageri în cel puţin 14.000 de curse.

Judecătorul Tan Ikram, de la Curtea de Magistraţi din Westminster, a spus că are "suficientă încredere" că Uber "nu mai reprezintă un risc pentru siguranţa publică".

"În pofida deficienţelor lor istorice, consider că în prezent Uber poate deţine o licenţă de operator pentru anggajarea de vehicule private" în Londra, a afirmat Ikram în decizia sa.

Noua licenţă a Uber este valabilă pentru o perioadă de 18 luni şi este însoţită de mai multe condiţii convenite de Uber şi Transport for London.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO