Uber extinde platforma destinată companiilor, pentru a putea oferi servicii de transport în siguranță pentru angajați

Platforma Uber For Business include acum serviciul Commute, pentru a oferi companiilor care încep să revină la locul de muncă soluții sigure de deplasare pentru angajați, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - lun, 25 mai 2020, 12:51
Uber extinde platforma destinată companiilor, pentru a putea oferi servicii de transport în siguranță pentru angajați

Compania Uber vine în întâmpinarea companiilor care odată cu relaxarea restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus au început să își redeschidă birourile și unitățile de producție. Astfel, Uber se adaptează la „nouă normalitate” și extinde platforma Uber For Business cu noi servicii care să ajute la transportul angajaților în siguranță.

Având în vedere că deplasările din timpul săptămânii și cele către și dinspre birou vor juca un rol esențial în revenirea orașelor și a economiei locale, Uber a grăbit extinderea serviciului Uber for Business Commute și a dezvoltat soluții sigure de deplasare pentru companii. Cu ajutorul noului serviciu Uber for Business Commute, companiile pot oferi că beneficiu un program de deplasare prin care să acopere costurile pentru drumul spre birou și înapoi spre casă al angajaților, folosind produsele Uber.

Compania se concentrează pe dezvoltarea de soluții inovatoare și sigure, care răspund nevoilor pe care companiile le au în „nouă normalitate”.

„Am observat că platforma și tehnologiile noastre aduc un plus de valoare companiilor mici, medii sau mari, și depunem toate eforturile pentru a-i sprijini pe clienții noștri din zona de business și pe angajații lor, oferindu-le cele mai sigure și mai convenabile soluții în timpul recuperării economice”, a declarat Nicoleta Diaconu, General Manager Uber România.

Noile soluții permit companiilor să aleagă atât punctul de preluare, cât și destinația spre care se îndreaptă angajații, cum ar fi adresa biroului sau o stație de tranzit pentru transportul în comun. De asemenea, pot seta orarul și zilele în care angajații pot beneficia de curse, respectând orele de vârf obișnuite sau un nou program de lucru. În plus, pot oferi angajaților posibilitatea de a se deplasa la ore convenabile pentru aceștia, inclusiv în timpul nopții sau dimineața devreme, garantându-le o alternativă ușoară, convenabilă și sigură la utilizarea mașinii personale sau a companiei, fără să fie nevoie să caute parcare.

Pentru a beneficia de noile servicii, companiile se pot înscrie gratuit și pot crea conturi pentru angajați în doar câteva ore, printr-un proces online simplificat. Dintr-un singur cont Uber for Business, companiile pot accesa toate produsele Uber (UberX, Uber Select etc.), fără costuri de activare, abonamente sau cheltuieli minime fixe, plătind doar atunci când utilizează un serviciu. Platforma include și un panou de administrare a curselor pentru angajați, cu opțiuni simple pentru plăți și facturi.

În Europa, cererea pentru serviciile Uber For Business din partea clienților corporate a crescut cu 120% în ultimele luni. Acest trend pozitiv a fost subliniat și de CEO-ul Uber, Dară Khosrowshahi, care a declarat că, în revenirea companiei Uber, un rol important l-au avut cursele din timpul săptămânii, în intervalul orar 9 a.m. – 6 p.m. În plus, noile servicii nu vin doar în sprijinul companiilor, ci și al șoferilor, aducând noi posibilități financiare pentru aceștia.

Siguranța rămâne o prioritate pentru Uber și în această perioadă, iar în ultimele săptămâni, compania a lansat o serie de măsuri de siguranță pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor utilizatorilor.

Șoferii și pasagerii sunt rugați să poarte măști de protecție și trebuie să confirme că au luat câteva măsuri de siguranță înainte de o cursă. În majoritatea țărilor, șoferii sunt rugați să confirme că poartă o mască de protecție printr-un selfie, înainte de a se conecta în aplicație. Atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să confirme că s-au spălat pe mâini, că au dezinfectat vehiculul și sunt rugați să deschidă geamurile mașinii atunci când este posibil.

De asemenea, Uber se asigură că toți utilizatorii sunt responsabili pentru siguranța lor și a celor din jur prin implementarea unui nou sistem de feedback care oferă posibilitatea șoferilor și pasagerilor să raporteze situații legate de igienă sau de siguranță direct în aplicație.

Te-ar mai putea interesa și
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Fratele geamăn al SUV-ului Dacia produs în România și comercializat în Uniunea Europeană, Renault Duster tocmai a fost lansat pe piața turcă, țară în care va fi și asamblat....
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală ...
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...