1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Ultimul târg imobiliar din acest an, Salonul Imobiliar București, începe pe 22 noiembrie

Ultimul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului reunind oferta rezidențială completă: noi lansări, proiecte cu termene de finalizare 2019, locuințe accesibile de la 35.500 EUR dar și penthouse-uri de peste un milion de euro.

05 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Salonul Imobiliar Național a ajuns la a șaptea ediție și reunește, potrivit organizatorilor, 10.000 de apartamente. 

Printre premiere sunt cele două proiecte rezidențiale lansate de Anchor Group: unul în zona Piața Alba Iulia, pe calea Dudești 186, și un al doilea în zona Drumul Taberei, lângă Auchan și Parcul Moghioroș, pe bulevardul 1 Mai nr 49.

Pentru cei care doresc să își achiziționeze o locuință în care se pot muta până la finalul anului, Salonul Imobiliar București îi pune în legătură cu marii dezvoltatori care finalizeaza proiecte de anvergură în toate zonele de interes ale Bucureștiului.

De asemenea, Sud Rezidențial vine la târg cu cele mai accesibile apartamente din București, prețul unei garsoniere începând de la 35.500 de euro. Totodată, compania oferă locuințe și în rate direct la dezvoltator.

În ceea ce privește segmentele premium și de lux, dezvoltatorul israelian Hagag aduce la SIB proiecte boutique precum H Victoriei 139 în zona ultra-centrală, pe Calea Victoriei, sau H Eliade 9 din prestigiosul cartier Primăverii.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO