1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Umbrărescu, desemnat câștigător la licitația pentru construirea Centurii Galați

Constructorul român Dorinel Umbărescu a fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea Centurii Galați, a anunțat vineri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

31 iul, 2020 | | ECONOMICA.net

Vineri, 31.07.2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați" către toți ofertanții.

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA SA&PE CONSTRUCT SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 705,28 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 12 luni perioada de proiectare, 42 luni perioada de execuție a lucrarilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Variantei de Ocolire Galați, în lungime de 33,6 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Amintim că CNAIR a primit patru oferte pentru proiectarea și construirea Centurii Galați. Pentru contractul estimat la 899,55 milioane de lei, fără TVA, Umbrărescu s-a luptat cu gălățenii de la Arcada, italienii de la Astaldi și o firmă din Turcia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO