1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

News

Un bărbat cu barbă albă a împărţit trecătorilor bancnote furate dintr-o bancă urându-le "Crăciun Fericit!", în SUA

Un bărbat cu barbă albă a jefuit o bancă din Colorado, cu două zile înainte de Crăciun, şi a împărţit apoi bancnotele trecătorilor cărora le-a urat Sărbători Fericite, informează mass-media locale citate de AFP.

25 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Poliţia din Colorado a confirmat relatările într-un comunicat, explicând că "un bărbat alb şi în vârstă" a ameninţat personalul unei bănci din Academy în Colorado Springs cu ajutorul unei arme neidentificate, înainte de a fugi din clădire cu un vraf de bancnote a cărui sumă nu a fost precizată.

"El a scos din sac mai multe bancnote şi a început să le arunce în sus strigând Crăciun Fericit", a povestit Dion Pascale, care a fost martor la scenă, postului local de televiziune KKTV 11 News.

Bărbatul, David Wayne Oliver în vârstă de 65 de ani, a fost arestat fără să opună rezistenţă într-o cafenea din apropierea incidentului, a precizat poliţia.

Poliţiştii au precizat că el nu era înarmat în momentul arestării.

Mai mulţi trecători au încercat să restituie banii furaţi din bancă, potrivit martorilor intervievaţi de mass-media locale.

Totuşi, un responsabil a poliţiei a declarat ziarului Denver Post că mai multe mii de dolari încă nu au fost recuperate.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO