1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

News

Un comentariu online din patru privind serviciile telecom din România exprimă nemulţumirile clienţilor

Un comentariu online din patru referitoare la serviciile telecom din România reflectă nemulţumirile clienţilor, cele mai multe conversaţii fiind generate în jurul operatorilor Vodafone, Orange şi RCS&RDS, arată o cercetare realizată de ZURF, instrument deţinut de agenţia Exact Cercetare & Consultanţă, parte a BBDO Group.

08 mai, 2014 | Agerpres

Potrivit statisticii, în săptămâna de dinaintea Paştilor (11-18 aprilie 2014), Vodafone este brandul care a generat cele mai multe conversaţii în rândul celor care comentează online, respectiv peste 1.000.

Pe locurile următoare s-au clasat Orange şi RCS&RDS, cu puţin peste 600 de menţiuni înregistrate în fiecare caz, Romtelecom (400) şi UPC (350).

În ceea ce priveşte comentariile negative la adresa brandurilor supuse monitorizării, UPC se clasează pe primul loc, în sensul că peste 55% dintre cei care au comentat şi-au manifestat nemulţumirea.

La polul opus, mărcile care au generat cele mai puţine comentarii negative au fost RCS&RDS (16%) şi Cosmote (12%).

Pe de altă parte, Facebook a reprezentat principala platformă de comunicare, aici înregistrându-se peste 50% din totalul conversaţiilor. Un alt aspect important este că 80% dintre conversaţii aparţin userilor de sex masculin.

Analiza a fost realizată cu ajutorul ZURF, instrument deţinut de Exact Cercetare & Consultanţă (parte a BBDO Group), ce monitorizează conversaţiile din mediul online în timp real, oferind în acelaşi timp şi un istoric al acestora.

Exact Cercetare şi Consultanţă, agenţie full-service activă pe piaţă din anul 2008, oferă soluţii integrate care să răspundă în cel mai eficient mod nevoilor clienţilor.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO