Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu

Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa, Victor Harabagiu, care a ocupat funcţia respectivă până în 2006, este noul director general al Aeroportului din Sibiu, în urma unui concurs, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Economica.net - vin, 22 nov. 2013, 15:21
Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Aeroportului Sibiu – aflat în subordinea Consiliului Judeţean, procedura de selecţie a noii echipe manageriale s-a încheiat, pentru funcţia de director general fiind admis Victor Harabagiu, care a obţinut, în urma probelor de concurs, un punctaj de 80,31.

Consilierul pe probleme de comunicare al preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Radu Nechit, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că noul director general al Aeroportului Sibiu este inginer de aviaţie, are 35 de ani şi, până în anul 2006, a fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa, ulterior lucrând în mediul privat.

În urma concursului organizat de către Consiliul de Administraţie al Aeroportului Sibiu, s-au mai ocupat posturile de director operaţional, director economic şi director comercial. Funcţia de director operaţional a fost ocupată de către Gheorghe Velicu, cel care a îndeplinit acest rol şi înaintea concursului şi care a condus Aeroportul Sibiu, cu titlul de director interimar, de la demiterea fostului manager Augustin Sava.

Funcţia de director comercial a fost adjudecată de cea care a deţinut-o şi înainte de acest concurs, Cristina Iulia Ivancea.

Funcţia de director economic a fost obţinută de către Ovidiu Dionisie Nicoară, care a obţinut un punctaj mai mare decât fostul director economic al aeroportului Mariana Cetean.

La concurs a fost scoasă şi funcţia de director tehnic, însă comisia de examinare a respins dosarele tuturor celor înscrişi pentru concurs, postul rămânând vacant.

În 21 octombrie, Consiliul de Administraţie al Aeroportului Sibiu a anunţat scoaterea la concurs a tuturor celor cinci posturi de director din cadrul unităţii.

Postul de director general a devenit vacant după ce Augustin Sava a fost demis pentru „management defectuos”.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...