1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

News

Un fost preşedinte P&G şi Walt Disney spune la Bucureşti cum să-ţi scoţi compania din criza economică

De la marea criză a petrolului din anii 70, până la criza din Asia şi Rusia în ultima decadă a secolului trecut şi recenta criză mondială din 2007-2009, John E. Pepper, fost lider al Procter&Gamble şi Walt Disney Company, le-a văzut pe toate şi le va povesti şi managerilor şi antreprenorilor români.

20 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Fost CEO si preşedinte al consiliului de administraţie al Procter & Gamble (P&G), fost preşedinte al consiliului de admininstraţie al Walt Disney Company (WDC) şi fost vicepreşedinte de finanţe şi administraţie în cadrul Universităţii Yale, John E. Pepper a reuşit de fiecare dată să găsească resurse pentru a reinventa companiile pe care le-a condus ca să exploateze oportunităţile post-criză.

Pentru managerii şi antreprenorii români, este o ocazie interesantă de a afla ce contează cu adevărat atunci când trebuie să-ţi motivezi echipa să depăşească momentele dificile şi să continue să facă performanţă. Pepper se va afla în ţara noastră în ultima decadă a lunii aprilie, la invitaţia Wave Distribution, el mai mare jucător în segmentul de interacţiune cu consumatorii din România. El va susţine o serie de conferinţe şi va lansa versiunea în limba română a cărţii sale "What Really Matters".

În timpul vizitei în România, prin amabilitatea Wave Division, John E. Pepper se va adresa studenţilor de la ASE şi SNSPA, membrilor CEO Clubs International Europe, participanţilor la conferinţa Inspiro şi, cel mai important, audienţei de la conferinţa "What Really Matters - A conversation with John E. Pepper Jr.: Ensuring sustainable profitable growth for your business", ce va avea loc pe 29 aprilie, la Athenee Palace Hilton Bucharest.

În discursul său din cadrul conferinţei din 29 aprilie, Pepper se va concentra pe căile de exploatare a oportunităţilor de noi afaceri, cum să-ţi depăşeşti competitori printr-o atitudine sustenabilă, şi cum să te descurci cu toate marile provocări de business şi ocazii de succes inclusiv în perioade dificile, asigurând în acelaşi timp profitabilitatea companiei.

Crezul lui John E. Pepper's se reflectă cel mai bine în următorul citat al său: "calitatea relaţiilor dintre oameni este vitală în orice companie, şi aceste relaţii trebuie fundamentate pe o cultură bazată pe integritate, dorinţă de inovare, succes, încredere reciprocă, respect şi afecţiune".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO