1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Un hotel de patru stele din Eforie Nord va fi amendat de Ministerul Turismului după ce a cazat un turist într-o cameră nefinisată

Un hotel de patru stele din Eforie Nord va fi amendat de Ministerul Turismului cu o sancţiune cuprinsă între 8.000 şi 50.000 de lei, după ce unitatea a cazat un turist într-o cameră care nu era finisată, hotelul aflându-se în plin proces de renovare, potrivit News.ro.

21 iun, 2019 | Agerpres

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a aflat, vineri, într-un control la Eforie Nord, iar la un moment dat a fost abordat de un turist care i s-a plâns de condiţiile din camera de la hotelul de patru stele Mirage din Eforie Nord, unde este cazat.

Ministrul a mers la unitatea respectivă, a verificat camera şi a constatat că aceasta nu era finisată.

"Într-adevăr omul care a făcut sesizarea a avut dreptate, camera nu era finalizată, mai sunt de făcut finisaje. Echipa de control a rămas să termine controlul. Cu siguranţă camerele care nu corespund vor fi declasificate şi va fi sancţionat contravenţional. Nu avea oglindă, erau cabluri neizolate, tavanul lăsa mult de dorit, nu era curăţat de pete, uşa, de asemenea, nu se închidea foarte bine, nu era nici finisată, se vedea foarte multă spumă. (…) Este o reabilitare pe fonduri europene şi nu au finalizat lucrările, dar asta nu este un motiv să pui în circuitul turistic camerele care nu corespund, motiv pentru care va fi sancţionat drastic”, a declarat Bogdan Trif, potrivit News.ro.

Ministrul Turismului a precizat că sancţiunea prevăzută de lege este cuprinsă între 8.000 de lei şi 50.000 de lei. El a menţionat că echipa ministerului va verifica toate camerele hotelului, iar cele care nu corespund vor fi declasificate şi închise pentru circuitul turistic până la remedierea deficienţelor.

Managerul general al Hotelului Mirage din Eforie Nord, Emilian Constantinescu, a spus că acea cameră nu a fost finalizată din cauza întârzierii unuia dintre furnizori.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO