1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

News

Un nou director executiv la Hyundai Auto România

Directorul comercial al Hyundai Auto România, Teodor Brusalis, a preluat funcţia de director executiv al companiei, în locul lui Dragoş Magdalina, care s-a retras din activitatea de import a mărcii Hyundai, a anunţat luni compania.

02 iul, 2012 | Mediafax

Brusalis are o experienţă de 14 ani în domeniul auto şi a activat în ultimii doi la Hyundai în calitate de director comercial, implementând şi dezvoltând politica de vânzări şi poziţionarea mărcii la nivel naţional.

În noua poziţie, el va conduce activitatea generală de import şi va coordona reţeaua de retail Hyundai la nivel naţional, alcătuită din 40 centre de distribuţie.

Hyundai a început în 2010 un proces de repoziţionare a produselor, urmând ca până la finalul anului în curs întreaga gamă auto să beneficieze de noua identitate abordată de către producător.

Noul model Hyundai de clasă mică, i20, va fi lansat la nivel local în a doua parte a lunii iulie, în timp ce noua generaţie SUV Santa Fe urmează să fie prezentată în cursul lunii octombrie.

Hyundai se regăseşte în clasamentul celor mai importante cinci mărci de import autoturisme la nivel naţional, înregistrând o cotă de piaţă de 5,7% în segmentul auto de import.

Hyundai Auto România, parte a grupului Ţiriac, controlat de omul de afaceri Ion Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai din anul 1994. Importatorul aduce pe piaţa naţională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

Fondată în 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO