1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Extern

Un oficial brazilian a anunțat că este bolnav de coronavirus la câteva zile după ce s-a întâlnit cu Donald Trump

Un important oficial brazilian care a vizitat acuma câteva zile clubul  Mar-a-Lago, care îi aparține președintelui american Donald Trump, și care s-a aflat în imediata apropiere a acestuia și a vicepreședintelui Mike Pence, a fost testat ca fiind infectat cu noul coronavirus, a anunțat Guvernul brazilian joi, informează The New York Times.

12 mar, 2020 | The New York Times

Este vorba de Fábio Wajngarten, care deține funcția de șef al departamentului de comunicare al președinției braziliene. El a vizitat clubul  Mar-a-Lago din Florida, ca parte a unei delegații a guvernului brazilian. Membri acestei delegații au luat sâmbătă masa cu președintele Trump.

Într-o declarație de presă, președinția braziliană a anunțat că “au fost luate toate măsurile preventive pentru a asigura sănătatea președintelui Jair Bolsonaro și a delegației care l-a însoțit în vizita sa oficială din Statele Unite". Oficialii brazilieni au mai precizat că au informat autoritățile americane ca acestea să ia măsurile potrivite de prevenție.


În declarație se specifică faptul că Fábio Wajngarten a făcut două teste separate după ce s-a întors acasă cu simptome de răceală și că în ambele a fost găsit bolnav de coronavirus. Președintele Bolsonaro a fost la rândul sau testat, iar rezultatele vor fi aflate vineri.

În weekend-ul trecut, Wajngarten  a postat pe contul sau de Instagram o fotografie în care apare alături de președintele Trump și de vicepreședintele Pence. În această fotografie, Trump apare zâmbăreț și ține în mâini o șapcă pe care este scris “Make Brazil Great Again.” Nu este foarte clar când a fost făcută fotografia.

Printre alte persoane care au luat parte la dineul la care a participat și Wajngarten s-au aflat și Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO