Care sunt cele mai scumpe locuinţe scose la vânzare în România

Un palat din centrul istoric al Capitalei, estimat la 7,5 milioane euro, este cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în 2014, conform unui studiu al site-ului Imobiliare.ro, remis luni AGERPRES.
Economica.net - mar, 10 iun. 2014, 14:29
Care sunt cele mai scumpe locuinţe scose la vânzare în România

Palatul, situat în apropiere de sediul Băncii Naţionale a României, este o clădire formată din 38 de camere, are o suprafaţă utilă de 2.000 de metri pătraţi şi dispune de un teren de circa 1.200 de metri pătraţi. Construcţia a fost consolidată şi renovată integral în anul 1994.

Tot în centrul Bucureştiului, în zona Romană, o vilă finalizată în anul 1935 are un preţ solicitat de şapte milioane de euro. Aceasta este compusă din patru corpuri de clădire, are 18 camere şi o suprafaţă locuibilă de aproape 2.000 de metri pătraţi. Proprietatea include un teren de 2.566 mp.

Conacul Udrişte-Năsturel, din comuna Herăşti, judeţul Giurgiu, este scos la vânzare pentru 1,85 milioane de euro. Cunoscută şi sub numele de ‘Casa de piatră’, construcţia datează din jurul anului 1700. Proprietatea este compusă din 20 de camere, are o suprafaţă locuibilă de 1.350 mp şi include curtea de 5.000 mp, la care se adaugă 3,37 hectare de teren arabil.

Clădirea în care a funcţionat, până de curând, Curtea de Apel a judeţului Dolj, amplasată în centrul Craiovei, este scoasă la vânzare pentru 2,1 milioane de euro. Imobilul este amplasat pe un teren de aproape 1.850 mp şi este compartimentat în peste 60 de camere.

În Constanţa, o vilă cu trei etaje, construită în anul 2005, are un preţ cerut de 1,8 milioane de euro. Locuinţa este amplasată pe un teren de circa 500 mp şi este formată din 11 camere. Vila are o arhitectură modernă, este dotată cu piscină, jacuzzi, lift, sistem de încălzire prin pardoseală şi se vinde complet mobilată şi utilată.

În centrul Timişoarei, proprietarul unui imobil construit în anul 1905 solicită un preţ de 1,2 milioane de euro. Clădirea are o suprafaţă utilă de 1.200 mp şi este amplasată pe un teren de 1.178 mp.

În centrul Braşovului, o vilă istorică din anul 1930 poate fi achiziţionată cu 2,26 milioane de euro. Clădirea are o suprafaţă utilă de 822 mp şi este amplasată pe un teren de aproape 950 de metri pătraţi.

În centrul municipiului Cluj-Napoca, o vilă complet renovată în 2005, cu o suprafaţă utilă de 600 mp, este scoasă la vânzare pentru 1,8 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă de reglementare – Silvia Vlăsceanu (HENRO)
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă ...
Tarifele de transport şi de distribuţie energie electrică şi gaze naturale vor intra într-o nouă perioadă de reglementare, iar o metodologie aflată în consultare publică prevede......
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a ieșit, după multă vreme, la vânzare de ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale Poduri din județul Bacău, de către Emma Lambda Limited
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale ...
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania cipriotă Emma Lambda Limited intenționează să preia ...
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale denunță cenzura impusă de Guvern
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale ...
Aplicaţia TikTok nu mai funcţionează începând din această joi în Kârgâzstan, la cererea serviciilor de securitate ...