1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Un prinţ saudit vrea să cumpere Olympique Marseille

Prinţul saudit Al-Walid Bin Talal, al 35-lea cel mai bogat om din lume, conform revistei financiare Forbes, este interesat să cumpere clubul Olympique Marseille, liderul la zi al campionatului francez de fotbal - Ligue 1, relatează L'Equipe.

24 noi, 2014 | Agerpres

Magnatul saudit de 59 ani este dispus să investească 100-250 milioane euro din averea sa estimată la 16 miliarde euro, în clubul din Marsilia, comparativ cu cele 70 milioane euro plătite de Qatar Sports Investments în 2011 pentru a prelua Paris SG, campioana en titre. Al-Walid petrece mult timp pe Coasta de Azur, unde ţine mai multe proprietăţi de vacanţă, iar în 2006 a primit ordinul Legiune de onoare din partea preşedintelui Jacques Chirac, scrie Agerpres.

Marseille, liderul la zi, trece printr-un moment delicat, după ce preşedintele său Vincent Labrune şi alţi oficiali ai clubului sunt anchetaţi pentru transferuri frauduloase, cum ar fi cel al atacantului Andre-Pierre Gignac de la Toulouse în 2010.

Clubul din Marsilia este în proprietatea multimilionarei Margarita Louis-Dreyfus, care l-a cumpărat de la Bernard Tapie şi care se pare că nu s-ar opune vânzării către principele saudit.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO