1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

News

Un service GSM din Iaşi a lansat un serviciu de reparaţii ale telefoanelor mobile, cu livrare gratuită la uşă

GSM Zone din Iaşi a lansat un serviciu de reparaţii ale telefoanelor mobile, cu livrare gratuită la ușă. 

26 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

Marian Abutoaiei, manager și co-fondator: „Ne adaptăm mereu la tehnologie și la context. Am gândit soluția de Pick-up & Delivery din două considerente: firmele care depind de laptop și telefon să-și poată continua activitatea chiar și în aceste condiții de criză și, totodată, orice persoană să poată ține legătura cu cei dragi de la distanță, fără să fie limitată de un telefon defect în momentul nepotrivit."

Cum funcţionează

Persoana selectează într-un formular online brandul și modelul dispozitivului de reparat, tipul defecțiunii și data și ora la care dorește preluarea de la adresa dorită.

Reprezentanții service-ului preiau echipamentul, îl repară și îl returnează proprietarului. În momentul în care primește la ușă dispozitivul reparat, clientul plătește doar service-ul, nu și transportul, în această perioadă.

Cei care doresc, pot primi un telefon de schimb pentru utilizarea pe durata reparației. 

Compania spune că tot procesul de preluare - reparație - predare se desfășoară în condiții depline de siguranță. Livratorii sunt dotați cu echipamente de protecție și respectă distanța socială recomandată de autorități. 

În service, toate echipamentele sunt dezinfectate înainte și după reparație cu tehnologie medicală. Telefoanele sunt sterilizate și dezinfectate cu raze UV de mare putere și sunt purificate cu ozon, pentru neutralizarea totală a virusurilor și bacteriilor. 

Service-ul repară peste 98% din tipurile de dispozitive mobile existente pe piață.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO