Unde te poţi angaja acum în România pe salarii nete de până la 4.000 de lei pe lună

ECONOMICA.NET vă enumeră câteva dintre cele mai bine plătite locuri de muncă disponibile acum în România. Află ce calificări trebuie să ai ca să te angajezi acum pe salarii nete lunare de 4.000 de lei. 
Economica.net - lun, 27 ian. 2014, 22:11
Unde te poţi angaja acum în România pe salarii nete de până la 4.000 de lei pe lună

Se caută mecanic hidraulist în Hunedoara. Se oferă 4.000 de lei pe lună
O firmă din Hunedoara angajează un mecanic hidraulist cu experienţă pentru întreţinerea şi depistarea defectelor la excavatoarele senilate din dotare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei pe lună şi cazare.
14 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Salariu de 4.000 de lei net lunar pentru un programator C# în Galaţi
O firmă din Galaţi angajează omul potrivit pentru postul de programator C#.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe de OOP, ai minimum trei ani experienţă în C#, ai experienţă de lucru cu SQL Server 2008, cu .NET Framework 3.5/4.0, WPF/WCF. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru cu Silverlight.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare de la 4.000 de lei.
16 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Salariu net lunar de 3.200 de lei pentru un maistru constructor la Tîrgu-Mureş
O firmă din Tîrgu-Mureş angajează un maistru constructor structurist, în domeniul construcţii drumuri, poduri, autostrăzi şi diferite structuri.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai calificare de maistru constructor, maistru structurist, ai minimum un an experienţă pe şantier, ai permis de conducere categoria B şi eşti dispus să pleci în deplasări în ţară. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză.
Angajatorii ofertează candidaţii cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu diurnă de deplasare, maşină şi telefon de serviciu şi salariu net lunar de 3.200 de lei.
18 februarie este ultima zi în care  angajatorii primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant. Detalii, aici.

Salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 4.000 de lei pentru vorbitori de limbi străine în Bucureşti şi Sibiu
O firmă de recrutare caută la Sibiu şi în Bucureşti candidaţi care vorbesc fluent una dintre următoarele limbi străine: franceză, germană, olaneză, cehă, poloneză, spaniolă, portugheză.
Firma de recrutare caută, de asemenea, candidaţi care cunosc una dintre următoarele combinaţii de limbi străine: engleză-franceză, engleză-olandeză, engleză-germană, engleză-cehă, engleză-poloneză, engleză-italiană, engleză-portugheză.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 4.000 de lei pe lună, bonusuri de performanţă şi program de muncă flexibil.
6 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile. Amănunte, aici.

Salariu cuprins între 2.500 şi 3.000 de lei pe lună pentru un responsabil logistică în Capitală
O multinaţională recrutează un responsabil logistică în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai cel puţin un an experienţă într-un post similar, ai cunoştinţe avansate de limba bulgară, ai permis de conducere categoria B şi ştii să operezi un PC. Candidatul ideal pentru acest post este responsabil, organizat, riguros.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză şi care au permis de conducere C, E.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 2.500 de lei şi 3.000 de lei lunar, în baza unui contract individual de muncă, cu bonuri de masă, le asigură masa de prânz. 5 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Se caută bucătar cu experienţă. Se oferă salariu cuprins între 1.200 şi 2.000 de lei pe lună
O firmă din Bucureşti caută un bucătar cu experienţă, dispus să muncească la sfârşit de săptămână.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salariu cuprins între 1.200 de lei şi 2.000 de lei pe lună (funcţie de experienţa dobândită în domeniu), pentru normă întreagă şi program de muncă între ora 7.00 şi ora 16.00. Orele suplimentare sunt plătite suplimentar.
17 februarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant. Informaţii suplimentare despre acest post, aici.

Salariu de 1.300 de lei net lunar pentru amanetari în Ardeal şi Banat
O firmă de amanet angajează pe postul de amanetar din Bistriţa, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate şi dacă ştii să operezi un PC.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare de 1.300 de lei şi cu bonuri de masă.
10 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Te-ar mai putea interesa și
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de îngrijorare, inclusiv inflația
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de ...
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă în contextul dobânzilor mai ridicate şi......
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite va examina din nou o propunere de lege ce prevede interzicerea TikTok în ţară ...
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze structura geografică
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze ...
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a anunţat joi că se reorganizează, concentrându-se pe două ...
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi negative, care le-au afectat reputațiile
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi ...
Un grup de medici şi dentişti din Japonia au intentat joi la Tokyo o acţiune în justiţie împotriva companiei Google, ...